GESLOTEN: Kruidvat Beautydrinks ampullen!
Delen

GESLOTEN: Kruidvat Beautydrinks ampullen!

Deze winactie is gesloten.

De nieuwe najaarseditie van het 100%NL Magazine staat weer boordevol leuke winacties! Doe jij al mee? Maak nu kans op de Collageen Beautydrink Ampullen en

Hyaluron Beautydrink Ampullen van Kruidvat!

Beautydrink

Naarmate je ouder wordt, probeer je er vaak alles aan te doen om het verouderingsproces enigszins tegen te gaan. En dan focussen we ons voornamelijk op de huid! De Collageen Beautydrink Ampullen met sinaasappel smaak van de Kruidvat ondersteunen de elasticiteit van je huid, verminderen rimpels en fijne lijntjes en zorgen voor mooier haar en nagels. Zink en biotine voeden je huid van binnenuit. Je gebruikt de ampullen naast je dagelijkse huidroutine en je zult zien dat de complimentjes al snel binnenstromen.

De Kruidvat Hyaluron beautydrink heeft een heerlijke perziksmaak. En ook dit drankje doet veel voor je. De beautydrink met hyaluron hydrateert en heeft een gunstige invloed op het vochtgehalte van je huid, daarnaast geeft het je een jeugdige uitstraling.

Jong en elastisch

Wil jij ook een jonge en elastische huid? Laat ons dan weten welke huidproducten jij dagelijks gebruikt en maak kans op een setje Kruidvat Beautydrinks!

Delen