GESLOTEN: 4x een panter-pakket uit de nieuwste collectie van Patty Brard
Delen

GESLOTEN: 4x een panter-pakket uit de nieuwste collectie van Patty Brard

De collecties die Patty uitbrengt, lijken steeds gewilder en uitgebreider te worden. Bij ons kun je 4 grote pakketten winnen en dat wil je!

Collecties Patty Brard

De collecties en producten van Patty Brard lijken steeds origineler, uitgebreider en gewilder worden. In samenwerking met Kruidvat ontwerpt de presentatrice meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. Hoewel alles keer op keer varieert, blijven de kleuren en printjes op de producten steeds hetzelfde. Patty lijkt duidelijk groot fan te zijn van roze en panterprint.

Snuggle ‘From PB With Love’

Patty heeft weer goed zitten brainstormen voor wat de nieuwe collectie moest bevatten. Denk aan plaids, pyjama’s, diverse cadeauartikelen en sloffen. Eigenlijk perfect om als cadeau te krijgen onder de boom of om nu alvast jezelf mee te verwarmen. Naast deze producten, lanceert Patty nog iets unieks en dat wil echt iedereen hebben: een scheurkalender in de vorm van een wc-rol. Hier is volgens Patty goed over nagedacht. ‘Ik weet dat er al heel veel scheurkalenders zijn, maar allemaal met de bekende open duren. Ze lijken enorm op elkaar en ik wil het net even anders. De meeste mensen lezen en gebruiken de kalender toch op het toilet, nietwaar? Daarnaast heb ik 365 grappige spreuken samengesteld en opgeleukt die iedereen kunnen inspireren of aan het lachen kunnen maken. Of je kunt je reet ermee afvegen als ze niets toevoegen, alhoewel we dat niet hebben uitgeprobeerd dus dat is volledig op eigen risico!’, grapt Patty. Uniek is deze kalender zeker.

WIN!

De collectie bevat onwijs veel verschillende producten die allemaal een plekje in huis horen te krijgen en die je allemaal gelijk wilt gebruiken. Wij geven hier 4 pakketten van weg en dat wil je echt winnen.

Dit kun je winnen:

  • Cadeaupapier
  • Legging zwart
  • Mok panter
  • Mok roze
  • Onderzetter panter
  • Scheurkalender
  • Toilettas
  • Behang

Benieuwd naar de hele collectie? Je ziet hem hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met Triple P entertainment

Delen