100%NL Magazine sneakers vanHaren
Delen

WIN: de chunky roze sneakers van vanHaren!

Deze chunky roze sneakers mogen niet ontbreken in jouw kast en in die van je dochter! Doe daarom snel mee met deze winactie om kans te maken!

vanHaren

Goed schoeisel is essentieel! Dat weten ze ook bij vanHaren. Bij vanHaren leggen ze de lat hoog en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ze maken dagelijks ontelbare klanten blij met persoonlijk advies en goede service.

Chunky roze sneakers

Schoenen zijn er in vele soorten en maten. De Nederlandse vrouw heeft gemiddeld zo’n 26 paar schoenen in de kast staan. Zo hebben we bij iedere outfit de perfecte schoen!

Deze chunky roze sneakers van vanHaren zijn ware eyecatchers en passen bij iedere outfit. Let maar eens op: draag je een compleet zwarte outfit? Deze roze sneakers fleuren de boel in één klap op. Maar ook onder een roze pak blenden deze stappers lekker in. Of wat dacht je van een mom jeans met een hoodie? Deze sneakers zijn zó veelzijdig, deze moet je gewoon hebben!

WIN!

Deze winactie komt dus als geroepen! Wat moet je doen om kans te maken? Het is simpel: vul onderstaand winformulier in en ding automatisch mee!

Delen