WINACTIE GESLOTEN: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2023
Delen

WINACTIE GESLOTEN: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2023

Deze winactie is gesloten.

Nooit meer stress om wat er op tafel komt en nooit meer paniek met boodschappen doen. Dit allemaal door de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender van Brenda Kookt. Met deze scheurkalender eet je in 2023 vers en gevarieerd.

Wat eten we vandaag?

Het bedenken van nieuwe recepten is voor de één een hobby en de ander een grote uitdaging. De mensen die het als strijd ervaren, hebben maar al te graag een steuntje in de rug. Of dat nou een blog vol recepten, een goed kookboek of een scheurkalender vol recepten is. Brenda Kookt is al jaren actief op social media. Zij deelt dagelijks recepten via Instagram en haar website, en de 5e editie van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is inmiddels verschenen.

Makkelijke Maaltijden Scheurkalender

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender is een schot in de roos. Hiermee kook je vers en gevarieerd, en hoef je niet na te denken wat je nu weer op tafel moet zetten. De afgelopen jaren Brenda de kalender helemaal uitverkocht en ook dit jaar vliegen ze weer de deur uit. Brenda ontwikkeld recepten die toegankelijk zijn én binnen een half uur op tafel staan. Daarmee helpt zij veel mensen uit de brand met de scheurkalender. Je vindt er iedere dag een nieuw recept in dat makkelijk te maken is, maar ook snel op tafel staat. In het weekend vind je alvast een weekoverzicht, zodat je alle boodschappen in één keer kunt doen. Ook aan feestdagen en speciale fooddagen is gedacht, deze vind je in de kalender terug. Met meer dan 250 recepten is er voor ieder wat wils, en hoef je niet meer na te denken over wat je ‘s avonds op tafel moet zetten. Hoe fijn is dat?

WIN!

Wil jij in 2023 ook vers en gevarieerd eten maar daar niet over na hoeven denken? Doe dan mee met onze winactie, want wij geven een Makkelijke Maaltijden Scheurkalender weg.

Doe snel mee met deze winactie om kans te maken!

Wil jij zeker zijn van de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender? Je shopt hem hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met Brenda Kookt.

Delen