jumbo winactie banner
Delen

GESLOTEN: De schokkendste editie van Party & Co: Shock You!

Deze winactie is gesloten.

Maak kans op dit fantastische spel. Feestelijk, spannend en onvoorspelbaar... Ontdek de opwinding van Party & Co. Shock You!

Party & Co: Shock You

Leuk, stressvol, verrassend en dynamisch… Party & Co. Shock You! Het spel heeft 3 verschillende uitdagingen en een willekeurige tijd. Het doel is om de tests te doorstaan voordat de Shocknut-tijd om is en er een schok ontstaat. De shocknut kan worden geconfigureerd om in 3 levels te spelen: geen schok, schok op laag niveau of een schok op gemiddeld niveau. Opmerking: de stroom die door het product wordt afgegeven, is niet schadelijk voor het menselijk lichaam.

Hoe werkt het spel Shock You?

Verdeel de spelers in 2 teams. Plaats de ‘Schoknoot’ en de stapel kaarten in het midden van het speelgebied. Kies welk team er begint. Eén speler van het team dat aan de beurt is, pakt een kaart en leest wat erop staat. Druk op de knop op de ‘Shocknut’ om te beginnen met de opdracht. Er zijn drie soorten opdrachtkaarten: Think fast, Linked Words en Definition Duel. Het team dat de opdracht voltooit voordat de ‘Shocknut’ afgaat, mag de kaart houden. Het team dat als eerste zeven kaartjes heeft verzameld wint, of gaan jullie liever voor meer kaarten?

WIN!

Met welke vrienden durf jij dit schokkende spel te spelen? Laat het ons weten in het formulier en maak kans op Shock You van Party & Co.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo

Delen