WINACTIE GESLOTEN: De back-to-school sneaker die je niet wilt missen dit seizoen
Delen

WINACTIE GESLOTEN: De back-to-school sneaker die je niet wilt missen dit seizoen

Back to school! Hoewel de zomervakantie ook weer voorbij gaat, kunnen we nog steeds de positieve energie ervan vasthouden!

Volg je sneakers

Het is tijd om die zomerse vibes vast te houden! Breng die vibes overal naartoe, naar je gezin, je vrienden en zelfs naar je werk! En laten we vooral onze sneakers niet vergeten, volg ze!

Back to school

In de uitgebreide sneakercollectie van vanHaren vind je de perfecte schoenen voor het hele gezin, die elke outfit naar een hoger niveau tillen. Ook de kids, die binnenkort weer “Back to School” gaan, zullen dol zijn op deze trendy modellen waarop ze echt weer graag naar school gaan!

Keuze

Bij vanHaren is er voor ieder wat wils. Van clean wit tot gekleurd, van chunky tot classy, een sneaker mag nooit in je kast ontbreken. Naast trendy eigen modellen kun je bij vanHaren ook terecht voor sneakers van de merken Nike, adidas, Fila, Skechers, Puma en Esprit. Shop ze!

WIN!

Wil jij kans maken op een paar geweldige sneakers uit de nieuwe collectie van vanHaren? Geef dan hieronder aan in welke maat je de sneakers zou willen winnen, laat je gegevens achter en doe mee!

Let op: wij geven 1 paar jongens sneakers weg en 1 paar meisjes sneakers!

  • Jongen – maat 28 t/m 35
  • Meisje – maat 31 t/m 36

  

Dit artikel is geschreven in samenwerking met vanHaren

Delen