GESLOTEN: Een heerlijk feestpakket van Maja!
Delen

GESLOTEN: Een heerlijk feestpakket van Maja!

Deze winactie is gesloten.

Maak kans op een heerlijk feestpakket van Maja, bestaande uit een eau de toilette, douchegel, bodylotion en zeep!

Maja

De producten van het merk Maja zijn al jaren enorm populair. De klassieke geur van Maja is tijdloos, herkenbaar en laat je denken aan de fijne vakanties in Spanje. Rozen, jasmijn, anjers en geraniums vormen het hart van het parfum. Accenten van kruidnagel en nootmuskaat geven daarbij wat pit. Bij Etos, Douglas.nl en DA vind je er naast de bekende handzeep ook een heerlijke douchegel, bodylotion, talkpoeder en natuurlijk de eau de toilette van.

Nieuwe verpakkingen

Het merk heeft nu mooie, nieuwe verpakkingen. Het ontwerp is gebaseerd op de vrouwen in Andalusië, de flamenco en de bijbehorende prachtige handgemaakte zijden Manila sjaal met geborduurde bloemen. Deze sjaal is weer helemaal populair in Spanje en Latijns Amerika en staat voor elegantie en de Spaanse cultuur. Het resultaat zijn fleurige Maja verpakkingen in je badkamer met dezelfde klassieke geur.

Win!

Nieuwsgierig geworden? Bij 100PMagazine maak je nu kans op een heerlijk feestpakket van Maja, bestaande uit een eau de toilette, douchegel, bodylotion en zeep. Mmmm heerlijk het nieuwe jaar in met Maja!

 

Dit artikel is in samenwerking geschreven met Rebro Cosmetics

Delen