WINACTIE GESLOTEN: Een heerlijk Inecto Naturals Coconut haar-verzorgingspakket!
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Een heerlijk Inecto Naturals Coconut haar-verzorgingspakket!

Deze winactie is gesloten!

Kan jouw haar wel wat verzorging gebruiken na deze zomermaanden, vakanties en het water in het zwembad? Doe dan mee met deze winactie, want je maakt kans op een compleet Inecto Naturals Coconut verzorgingspakket voor je haar.

Haarverzorging

Een goede haarverzorging is heel belangrijk. Wanneer je geen aandacht besteed aan de verzorging van je haar, zul je dat ook terugzien. Het is een kleine moeite, maar je krijgt er zoiets moois voor terug. Met de juiste producten wordt je haar verzorgen een feestje!

Producten

Inecto is een feel good Brits beautymerk. Zij staan bekend om hun haar- en huidverzorgingsproducten die geïnspireerd zijn door de natuur en waarbij het hoofdingrediënt kokos is. Hmmm….

De producten zijn:

  • Gemaakt met 100% natuurlijke kokosolie
  • Geschikt voor droog en uitgedroogd haar
  • 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Shampoo

De INECTO Coconut Shampoo is een voedende shampoo die je haar reinigt en hydrateert. Met de heerlijke geur van kokos en de voordelen van kokosolie, laat deze shampoo je haar schoon, zacht en glanzend achter.

Conditioner

De INECTO Coconut Conditioner is een superromige crèmespoeling die speciaal is ontworpen om je haar intensief te hydrateren en te verzachten. Deze conditioner herstelt de glans van je haar en zorgt voor een heerlijk tropische geur.

Haarserum

Het INECTO Coconut Hair Serum is een geweldige aanvulling op je haarverzorgingsroutine. Dit serum voedt en hydrateert je haar intensief, waardoor het glad en glanzend wordt.

Haarmasker

Het INECTO Coconut Hair Mask is een heerlijk en effectief product voor intensieve haarverzorging. Het geeft je haar een hydratatie boost en helpt beschadigd haar te herstellen. Doordrenkt met biologische kokosolie is dit haarmasker de perfecte remedie om het haar te verzorgen en zachter, gladder en gevoed aan te laten voelen.

WIN!

Wil jij je haar komende maanden ook verzorgen met deze fantastische producten van Inecto? Doe dan mee met onze winactie door onderstaand formulier in te vullen.

Bron en Beeld: In samenwerking met Rebro

Delen