GESLOTEN: een huidverbetering pakket van hannah!
Delen

GESLOTEN: een huidverbetering pakket van hannah!

Deze winactie is gesloten.

Omdat we ons met dit 100ste nummer heel feestelijk voelen, gaan we met cadeautjes strooien! Met deze keer kans op een geweldig huidverbetering pakket van hannah.

hannah

De wereld van hannah staat voor een diepgaande huidverzorging. Met een wetenschappelijke benadering en een passie voor resultaat, transformeert hannah de manier waarop we naar huidverzorging kijken. Elk product, elke behandeling is een getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en effectiviteit. Met hannah kies je niet alleen voor schoonheid, maar ook voor gezondheid en welzijn.

Huidverbetering pakket

Met dit huidverbeterende productpakket ga je met een stralend gezonde huid de nazomer en herfst tegemoet! Met reinigende hannah Cleansing Oil, Prepare Potion voor een betere opname, huidontspannende crème Personal Choice en Touch of Colour voor een directe flawless teint. De zijdezachte balsem Lip Touch zorgt voor meer soepelheid en stevigheid van de lippen.

WIN!

Wil jij kans maken op dit geweldige huidverbetering pakket van hannah? Dan is dit je kans! Doe mee met deze te gekke winactie door hieronder je gegevens achter te laten en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar!

Delen