WINACTIE GESLOTEN: Een Norah voorjaarsoutfit voor jou én je vriendin!
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Een Norah voorjaarsoutfit voor jou én je vriendin!

Het voorjaar staat voor de deur en de zon gaat weer schijnen. Kun jij wel wat nieuwe outfits gebruiken? Dat komt goed uit, want wij mogen een Norah voorjaarsoutfit voor jou én je vriendin weggeven!

Norah

Jouw kledingstijl zegt ontzettend veel over je persoonlijkheid. Norah gelooft dan ook in de kracht van mode. Wanneer jij de juiste kleding draagt, zie je er niet alleen mooi uit, maar voel je je ook een stuk zelfverzekerder. Je houdt tenslotte van je outfit en omdat het mooi staat, straal je vanzelf. Norah maakt geen onderscheid tussen vrouwen en daarom verkopen zij hun collectie in maat 36 t/m 48. Geen plussize, maar wel maten voor ieder vrouwelijk figuur. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en een gezellig kopje koffie. Norah gaat niet alleen mee met de laatste trends, zij verkopen ook veel basics en comfortabele kleding.

Outfit winnen

Het voorjaar komt er weer aan, de zon gaat weer schijnen en de dagen worden weer langer. Kun jij wel wat nieuwe outfits gebruiken, maar weet je niet goed waar je moet shoppen en welke outfit bij jou past? Dan komt deze winactie als geroepen, want wij geven een voorjaarsoutfit van Norah weg voor jou én je vriendin t.w.v. 150 euro. Mocht jij de gelukkige winnares zijn, dan mag je samen met je vriendin komen shoppen bij één van de 94 Norah winkels. Is dit geen superleuk uitje voor jou en je vriendin?

Dit moet je doen om te winnen!

Wil jij een te gekke voorjaarsoutfit van Norah voor jou en je vriendin winnen? Zo doe je mee:

  • Like de post op Instagram
  • Tag je vriendin waarmee je deze outfit zou willen winnen en vertel waarom jullie willen winnen.
  • Volg @norah.eu op Instagram en Facebook.
  • Deel deze post in je verhaal en tag @100pmagazine en @norah.eu

Kijk voor de volledige winactie op onze Instagrampagina. 

Bron en Beeld: In samenwerking met Norah

Delen