100%NL Magazine Spumante
Delen

WIN: een overheerlijke bubbel voor feesten en partijen!

Wil jij kans maken op de allerlekkerste alcoholvrije bubbel die er is? Dan is dit je kans!

Saboritz Spumante

Maak kennis met dé bubbel voor feesten en borrels! Saboritz Spumante is een heerlijke creatie gemaakt met Glera en Airen druiven uit de betoverende Veneto regio. Iedere slok van deze verrukkelijke drank is als een uitnodiging om te feesten, een toast uit te brengen en te genieten van het leven.

Maar wacht, hou je van de verfijnde smaak van prosecco zonder alcohol? Dan is deze feestelijke fles precies wat je zoekt! Met een alcoholpercentage van minder dan 0,5% biedt Saboritz een verfrissende en sprankelende ervaring zonder de buzz.

World of NIX

Bij World of NIX draait alles om het vinden van de beste alcoholvrije drankjes. Veel mensen hebben wel de voornemens om minder alcohol te drinken, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig is daar World of NIX. Zij zijn de gids naar de lekkerste alcoholvrije opties. Dus, klaar om de wereld van smaak te verkennen zonder alcohol? Let’s go!

WIN!

Laten we beginnen met de Saboritz Spumante, een overheerlijke alcoholvrije bubbel. Laat ons weten met wie jij deze fles zou willen delen en wie weet ben jij binnenkort wel de gelukkige winnaar! Cheers!

Delen