GESLOTEN: WIN: 10x een Pathé Thuis kijkcode voor de film Foodies
Delen

GESLOTEN: WIN: 10x een Pathé Thuis kijkcode voor de film Foodies

Ben jij een echte foodie, maak jij regelmatig de lekkerste gerechten en kijk jij op een druilerige dag graag naar een romantische komedie over mensen met dezelfde interesse? Doe dan mee met onze winactie.

Foodbloggers en foodies

Op internet zie je er steeds meer van voorbijkomen en zij lijken steeds succesvoller te worden: foodbloggers. Mensen moeten immers altijd blijven eten en de interesse in nieuwe recepten is ook iets dat terug blijft komen. Naast al het eten fotograferen en uitschrijven op een blog, bestaan er naast foodbloggers nog veel meer foodies, die alle recepten dagelijks namaken, er niet over uitgepraat raken en echte lekkerbekken zijn.

Pathé Thuis

Herken jij jezelf in al het bovenstaande en ben jij een foodblogger, een echte foodie of gewoon een enorme lekkerbek? Dan is vanaf vandaag dé film voor jou uitgekomen. De film ‘Foodies’ kun jij nu namelijk onder het genot van een heerlijk drankje en zelfgemaakte snacks gewoon thuis op de bank kijken. Of aan tafel, als je te veel lekkers hebt gemaakt. Dit doe je allemaal via Pathé Thuis. Hoe makkelijk en leuk is dat?

Foodies

De film Foodies gaat misschien wel over jou, of een voorbeeld van je. Sanne (Sanne Vogel) is een populaire foodblogger en zij heeft van kinds af aan al één grote droom: een eigen kookboek schrijven en uitbrengen. Sanne bezoekt zo nu en dan een restaurant en plaatst hier ook recensies over. Dit keer schreef zij per ongeluk een negatieve recensie over een restaurant. Laat dit nou toevallig het restaurant van de jonge, gepassioneerde chef Marco (Sinan Eroglu) zijn en laat Sanne hier nou nét verliefd op zijn. Door de negatieve recensie die Sanne schreef, werkte zij zichzelf steeds verder in de problemen en weet zij echt even niet meer wat zij met zichzelf aan moet. Haar relatie met Marco, waarin zij echt zichzelf zou kunnen zijn, komen nu op het spel te staan, maar ook haar carrière en levenslange droom als schrijfster van een kookboek.

WIN!

Ben jij een foodie die deze verfrissende, romantische komedie graag wil zien en maak jij daar ook nog eens de lekkerste gerechten bij? Dan is deze winactie perfect voor jou! Wij geven namelijk 10 Pathé Thuis kijkcodes weg.

Om kans te maken op één van de Pathé Thuis kijkcodes, zijn wij benieuwd wat jouw favoriete gerecht is en waarom jij dat vindt.

Ben jij benieuwd geworden naar de film? Je kijkt de trailer hier. 

Bron en Beeld: In samenwerking met Phanta Vision

Delen