100%NL Magazine Adventsweek 1 Bolderman
Delen

GESLOTEN: een geweldige 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar een stad naar keuze!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 1 dag! Met vandaag kans op een geweldige 4-daagse stedentrip naar keuze voor 2 personen!

Stedentrip naar keuze

Klaar om je koffers te pakken voor een onvergetelijke stedentrip? Stel je eens voor: slenteren door de charmante straatjes van Parijs, de iconische Big Ben bewonderen in Londen, de sprookjesachtige sfeer van Praag inademen, of wandelen langs de historische Berlijnse muur.

Bij Bolderman Excursiereizen zit je goed voor al deze ervaringen en meer! Of je nu valt voor de allure van één stad of je hart verloren hebt aan de diversiteit van Europa: een rondreis langs meerdere steden behoort ook tot de mogelijkheden. Waar wacht je nog op? Bolderman brengt je erheen!

Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Bolderman Excursiereizen.

WIN!

Morgen is het Kerst en dus sluiten wij onze Adventsweek met een absolute knaller van een prijs: een 4-daagse stedentrip voor 2 personen naar een stad naar keuze! Heb jij al in gedachten naar welke stad jij graag zou willen gaan? Je kunt kiezen uit Londen, Parijs, Berlijn en Praag.

(excl. pluspakket)

Laat hieronder je gegevens achter en laat ons weten wie jij mee zou willen op stedentrip en wie weet pak jij dan binnenkort wel de koffers!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Delen