WINACTIE GESLOTEN: Één van de drie uitgebreide en unieke geboortehoroscopen
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Één van de drie uitgebreide en unieke geboortehoroscopen

De datum, tijd en plaats waar iedereen geboren wordt, zegt iets over jou als persoon en over jouw leven. Ben jij benieuwd wat er in jouw geboortehoroscoop staat? Doe dan snel mee met onze winactie, want wij geven er 3 weg.

Geboortehoroscoop

Er worden iedere 60 seconden zo’n 255 mensen geboren en iedere dag nog veel en veel meer. Al die mensen worden op een andere dag, plaats en tijd geboren en dat maakt ieder mens uniek. Wist je dat er voor iedere geboortedatum een geboortehoroscoop bestaat?

Dit is een unieke en zeer uitgebreide astrologische karakterbeschrijving van zo’n 30 A4’tjes lang. Deze geboortehoroscoop is gebaseerd op jouw persoonlijke geboortegegevens. Hier wordt gekeken naar de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Daarbij wordt gekeken naar een groot aantal planeetstanden en de invloed die zij kunnen uitoefenen. Er is heel wat informatie over jouw als persoon en jouw geboorte datum/plaats/tijd te vinden dus. Is dat niet onwijs interessant om te lezen?

Wat is er te zien in mijn geboortehoroscoop?

Jouw unieke en zeer uitgebreide geboortehoroscoop laat heel veel zien. Zo toont hij jouw positieve en negatieve eigenschappen, maar ook geeft hij inzicht in jouw karakter, persoonlijkheid en gevoelsleven. Ook laat deze horoscoop mogelijkheden zien met betrekking tot gezondheid, je loopbaan en relaties. Iets waar veel mensen heel nieuwsgierig naar zijn. De geboortehoroscoop bestaat uit een korte omschrijving van de astrologie, de algemene kenmerken van je sterrenbeeld, je persoonlijke horoscooptekening en je persoonlijke geboortehoroscoop.

Jouw geboortehoroscoop op basis van de westerse astrologie krijg je digitaal toegestuurd. De standen van de planeten voor jouw unieke geboortehoroscoop worden berekend en vervolgens gestuurd en uitgelegd.

Astro Media

Astro Media is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van Horoscopen & Kaartleggen. Dit bedrijf is gestart vanuit een hobby en liefde voor het vak, maar al snel uitgegroeid tot een vertrouwd partner voor heel veel mensen. Door samen te werken met erkende astrologen, tarotisten en hobbyisten, maakt Astro Media dagelijks de nieuwste Horoscopen en Kaartleggingen voor veel personen.

WIN!

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar jouw geboortehoroscoop en wil jij graag weten wat er over jou qua persoon, maar ook op gebied van werk en relaties bekend is? Vul dan onderstaand formulier in om mee te doen met deze winactie.

Meer informatie over geboortehoroscopen en kaartleggingen? Je vindt het onder deze link. 

Bron en Beeld: In samenwerking met Astro Media

Delen