GESLOTEN: Een zomerjurk uit de ‘Styles selected by Antje’ collectie van Norah
Delen

GESLOTEN: Een zomerjurk uit de ‘Styles selected by Antje’ collectie van Norah

Deze winactie is gesloten.

Ben jij dol op jurken en wil jij deze zomer stralen als nooit tevoren? Dan is deze winactie misschien wat voor jou! Wij geven namelijk een prachtige jurk weg uit de 'Styles selected by Antje' collectie van Norah.

Norah

Jouw kledingstijl zegt ontzettend veel over je persoonlijkheid. Norah gelooft dan ook in de kracht van mode. Wanneer jij de juiste kleding draagt, zie je er niet alleen mooi uit, maar voel je je ook een stuk zelfverzekerder. Als je van je outfit houdt, straal je vanzelf. Norah is er voor iedere vrouw en verkopen hun collectie dan ook in maat 36 t/m 48. Geen plussize, maar wel maten voor ieder vrouwelijk figuur. In de winkels kun je terecht voor persoonlijk advies en een gezellig kopje koffie. Norah gaat niet alleen mee met de laatste trends, zij verkopen ook veel basics en comfortabele kleding.

Styles selected by Antje collectie

Norah ging deze keer een samenwerking aan met niemand minder dan Antje Monteiro. Samen hebben zij een exclusieve collectie samengesteld en die bestaat uit zeven prachtige looks, waarmee iedereen de show steelt deze zomer. De collectie is allesbehalve saai, want de kleding bevat kleurrijke prints en die doen je denken aan zonnige dagen en zwoele zomeravonden. Volgens Antje zijn de jurken met hun unieke pasvorm en gedurfde kleuren de hoogtepunten van deze collectie. Alle looks zijn stuk voor stuk geschikt voor elke gelegenheid. Van een avondje uit tot een zomerse barbecue met vrienden of familie. Met deze collectie sla je de plank nooit mis.

‘Ik hou ervan om vrouwen te inspireren en te motiveren. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom ben ik ontzettend blij met deze samenwerking en hoop ik dat mijn geselecteerde mooie items het beste in jou als vrouw naar boven halen.’, vertelt Antje Monteiro.

WIN!

Wil jij deze zomer stralen in een nieuwe jurk? Dan is deze winactie misschien wat voor jou! Wij geven namelijk een prachtige jurk weg uit de styles selected by Antje collectie van Norah.

Het gaat om de jurk met Ibiza print die je op onderstaande foto ziet.

Vul onderstaand formulier in om mee te doen met deze actie.

Bron en Beeld: In samenwerking met Norah.

Delen