100%NL Magazine Adventsweek EuroParcs Limburg
Delen

GESLOTEN: Een weekend of midweek voor 4 personen naar EuroParcs Limburg!

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 5 dagen! Met vandaag kans op een weekend of midweek voor 4 personen op EuroParcs Limburg!

EuroParcs

Op zoek naar de perfecte ontsnapping? EuroParcs biedt een oase van rust en avontuur op meer dan 50 unieke vakantieparken verspreid over Europa. Of je nu verlangt naar een knus verblijf in een Tiny House of de luxe van een ruime villa, EuroParcs heeft voor elk wat wils.

Bij EuroParcs staan vrijheid en keuze centraal. Elk park biedt een unieke ervaring, van idyllische natuur tot bruisende activiteiten. Of je nu kiest voor een weekendje weg of een langere vakantie, je vindt er altijd een verblijf dat aan al je wensen voldoet.

100%NL Magazine EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg

Ontdek EuroParcs Limburg, een juweel op het smalste puntje van Nederland, genesteld in de ‘groene taille van Limburg’. Dit unieke vakantiepark, direct aan een schitterende natuurvijver, is de perfecte plek voor zonliefhebbers. Binnen 10 minuten sta je in Duitsland of België, waardoor je het beste van drie landen kunt ervaren.

Omringd door het adembenemende IJzerenbos, is EuroParcs Limburg een paradijs voor fietsers en wandelaars. De architectuur van het park knipoogt naar de traditionele Limburgse vakwerkhuizen, terwijl de lokale eettentjes zowel Vlaamse friet als Limburgse vlaai serveren. De recreatievijver vormt het stralende middelpunt van het park, en zorgt voor eindeloos vermaak.

100%NL Magazine EuroParcs Limburg

WIN!

Wil jij kans maken op een overheerlijke midweek of weekend weg op EuroParcs Limburg? Dan is dit je kans!

Laat ons weten wie je mee zou willen nemen naar EuroParcs Limburg, vul je gegevens in en maak kans!

*Voor deze winactie gelden de Algemene Actievoorwaarden van EuroParcs, die lees je hier.

Delen