100%NL Magazine Adventsweek Revamp Haardroger
Delen

GESLOTEN: een haardroger van Revamp t.w.v. € 249,99

Deze winactie is gesloten.

Met de 100%NL Adventsweek tellen we feestelijk af naar Kerstmis: nog maar 2 dagen! Met vandaag kans op een geweldige haardroger van Revamp t.w.v. € 249,99!

Revamp haardroger t.w.v. € 249,99!

Ontdek de Revamp DR-7000 föhn: jouw nieuwe geheim voor een perfecte coupe! Uitgerust met een geavanceerde BLDC borstelloze motor, biedt deze haardroger niet alleen een langere levensduur, maar ook een snelle en stille droging. Transformeer je haarverzorgingsroutine met de unieke diffuser, verrijkt met keratine, arganolie en kokosolie voor zijdezacht en gezond haar.

Met vier warmtestanden en drie snelheidsinstellingen heb je volledige controle over het drogen en stylen van je haar. Voor een professionele touch komt de Revamp DR-7000 met twee mondstukken: een 6 mm dun styling mondstuk voor precieze styling en een 7 mm gladmakend mondstuk voor een glad en glanzend resultaat. Maak je klaar om te stralen met salonwaardige resultaten, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis!

Wil je meer informatie over de Revamp DR-7000? Neem dan eens een kijkje op de website van Revamp!

WIN!

Over 2 dagen is het Kerst en dus mogen wij vandaag deze topper van een föhn weggeven! Laat ons hieronder weten waarom jij de gelukkige winnaar moet zijn en doe mee!

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Delen