100%NL Magazine Hard Rock Hotel
Delen

GESLOTEN: Een VIP overnachting in het Hard Rock Hotel Amsterdam American!

Deze winactie is gesloten.

Een VIP overnachting in één van de mooiste hotels van Amsterdam, wie wil dat nu niet. Goed nieuws: bij ons maak je nu kans op een VIP overnachting in het Hard Rock Hotel Amsterdam American!

In de 173 stijlvolle kamers van Hard Rock Hotel Amsterdam American inclusief luxe Junior Suites en de legendarische Rock Star Suite ervaar je hoe het is om als een echte VIP door het leven te gaan. Geniet van een cocktail tussen de sterren in de fameuze Bar Americain, dineer in stijl bij Café Americain of trek je op je kamer terug voor een goede jamsessie op een geleende Fender gitaar. Het volledig gerenoveerde hotel aan het iconische Leidseplein in Amsterdam met een geweldig decor, spectaculaire views en die kenmerkende luxe Hard Rock-voorzieningen zorgt ervoor dat je hier verzekerd bent van een rocksterwaardig verblijf.

Hoewel je overal in het hotel wordt behandeld als een Rockstar, zijn de Rock Royalty kamers van het hotel van een heel ander kaliber. Zo heb je wanneer je in deze kamers verblijft 24/7 toegang tot de exclusieve Rock Royalty lounge waar je kunt genieten van drankjes van het huis en, jawel, heuse personal assistants. Oh, en hoe klinkt een eigen VIP check-in, gepersonaliseerde playlists en een compleet gevulde minibar? Meer informatie over het Hard Rock Hotel Amsterdam American vind je hier!

Ook jij kunt je voor een nacht een rockster wanen. Wij geven namelijk in samenwerking met Hard Rock Hotel Amsterdam American een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt weg in één van de Rock Royalty kamers! En die kans wil je toch zeker niet aan je voorbij laten gaan? Doe daarom snel mee aan deze te gekke winactie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hard Rock Hotel Amsterdam American

Delen