100%NL Magazine Playmobil
Delen

GESLOTEN: het Politiebureau of de Gemeenschappelijke boom van Playmobil!

Deze winactie is gesloten.

De feestdagen staan weer voor de deur, tijd om de kids eens éxtra te verwennen! Maar waar moet je ze nu weer mee verrassen? Om de feestdagen-stress te vermijden helpen wij je een handje. Met het Politiebureau of de Gemeenschappelijke boom van Playmobil heb jij altijd een schot in de roos en tover je een glimlach op het gezicht van je kind!

Playmobil

Hét speelgoed wat niet meer weg te denken is uit de huiskamers: Playmobil! We hebben allemaal wel een herinnering van vroeger met Playmobil. Het unieke speelsysteem stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind: met PLAYMOBIL®, kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen.

Maak nu kans op het Politiebureau of de Gemeenschappelijke boom van Playmobil!

Het Politiebureau

Alarm! Alarm! De boef is ontsnapt uit de gevangenis en dus moeten de agenten op het politiebureau in actie komen! Met het Politiebureau van Playmobil heeft jouw kind alles bij de hand om de boef weer te pakken. In het Politiebureau zitten twee gevangeniscellen, een registratieruimte voor vingerafdrukken en foto’s, een officiële uitkijkpost en zelfs een kabinet met voorraadwapens!

100%NL Magazine Playmobil

De Gemeenschappelijke boom

Diep in het betoverde sprookjesbos staat de mysterieuze gemeenschappelijke boom. Het is niet alleen de woonplaats van de feeën, maar ook een veilig toevluchtsoord voor de magische wezens en hun vriendelijke totemdieren. De speelset bevat een Crystal Fairy met vlinder, een Knight Fairy met wolf, een Forest Fairy met lynx, een gemeenschappelijke boom met drie verdiepingen: keuken, gemeenschappelijke ruimte en boomwortel, evenals paviljoen, torenkamer, observatorium met telescoop, sterrenprojector en nog veel meer magische extra’s.

Wat deze Gemeenschappelijke boom éxtra magisch maakt is de sterrenprojecter in de bovenste toren en de lichtgevende lantaarns aan de boom. Als het donker wordt geven de lantaarns licht en projecteert de sterrenprojector een romantische sterrenhemel aan het plafond. Een meisjesdroom!

De Gemeenschappelijke boom is onderdeel van de sprookjesachtige speelgoedserie Adventures of Ayuma. Deze lijn laat kinderen kennismaken met een bijzonder universum vol feeën, tovenaars en ridders. Om de feeën helemaal tot leven te brengen heeft Playmobil nu ook een online serie op YouTube over de Adventures van Ayuma. Neem daarom snel een kijkje op het YouTube account van Playmobil en bekijk de afleveringen van Adventures of Ayuma!

100%NL Magazine gemeenschappelijke boom

Doe mee en maak kans op zo’n te gekke speelset van Playmobil!

Wil jij kans maken op het Politiebureau of de Gemeenschappelijke boom van Playmobil? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie en wie weet ben jij dan binnenkort de gelukkige winnaar.

Meer informatie over Playmobil vind je hier!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Playmobil

Delen