WINACTIE GESLOTEN: Het ultieme
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Het ultieme “Scent with Love” moederdagpakket!

Wil jij kans maken op dit te gekke pakket? Doe dan snel mee met deze winactie.

Scent with Love

Met een passie voor unieke producten, bijzondere geschenken en ondernemen, is Scent with Love door twee jonge onderneemsters bedacht. De producten doen het in iedere gelegenheid goed als cadeau, zijn te personaliseren en vormen een uniek geschenk. Met deze voorwaarden is de collectie van Scent with Love samengesteld. Met heerlijke home fragrances, een persoonlijk label en keuze uit diverse stijlen, is er voor iedereen een geschikt product te vinden in onze collectie

Ann Dominique aan het woord

“Samen met Scent with Love heb ik een prachtige geurkaars ontwikkelt speciaal ter ere van Moederdag. Een handgemaakte kaars in een warme, luxe geur met daarin de ultieme steen van de liefde ‘Rose Quartz’. Het perfecte cadeau om je liefste moeder in het zonnetje te zetten of als lichtpuntje om de mooiste herinneringen met haar levend te houden.”

Wat kun je winnen?

Dit moederdag pakket bestaat uit een limited edition ‘Mom I love you’ Rose Quartz kaars die door Ann Dominique is ontwikkeld samen met Scent with Love. Daarbij zit een Rose Quartz roomspray waarmee je jouw moeder (en haar huis!) overspoelt met liefde.

Wil jij kans maken? Doe dan snel mee aan onze Instagram winactie. Wat moet je doen om te winnen?

  • De Instagram post te liken en opslaan.
  • Minimaal twee personen taggen en erbij vermelden waarom je dit wilt winnen.
  • @100pmagazine @scentwithlove @anndominique te volgen (wordt gecontroleerd).
  • * Delen in je verhaal is een extra deelname.
Delen