100%NL Magazine Jumbo Hitster Guilty Pleasure
Delen

WINACTIE GESLOTEN: het leukste party spel Hitster Guilty Pleasures!

Wil jij kans maken op het allerleukste spel ooit? Doe dan mee en wie weet win jij wel Hitster Guilty Pleasures!

Deze winactie is gesloten

Hitster Guilty Pleasures

Beleef de ultieme muzikale throwback met Hitster Guilty Pleasures! In deze nieuwe editie duik je in de wereld van de heerlijke foutste hits die iedereen in het geheim kan meezingen. En het leukste is: iedereen kan meedoen want voor Hitster heb je geen uitgebreide muziekkennis. Al is een beetje kennis over artiesten en songtitels wel handig…;) Alles voor de winst!

100%NL Magazine Jumbo Hitster Guilty Pleasures

Hoe werkt Hitster Guilty Pleasures?

  1. Pak een muziekkaart en scan de QR-code met de Hitster app. Het nummer speelt meteen af via Spotify.
  2. Probeer te raden uit welk jaar het nummer komt en positioneer de kaart op de juiste plek in jouw muziektijdlijn.
  3. Klopt jouw gok? Houd de kaart en bouw verder aan je ultieme muziektijdlijn! Voor extra spanning kun je de Hitster-tokens toevoegen.

Het spel is te spelen in verschillende niveaus en uitdagingen. Original speel je om op een feestje gelijk de voetjes van de vloer te krijgen. Gaat Original je te makkelijk af? Speel dan Pro en toon je kennis! Voor de échte kenners is er ook nog het niveau Expert. Hitster Guilty Pleasures kan daarnaast ook nog in groepsverband gespeeld worden met het niveau Coöperatief.

WIN!

Zing jij zonder gemak alle krakers mee uit volle borst en houd je wel van een feestje? Dan is het spel Hitster Guilty Pleasures echt iets voor jou!

Wij hebben goed nieuws, want in samenwerking met Jumbo mogen wij dit heerlijke party spel weggeven. Doe mee via onderstaand winformulier en maak kans!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo

Delen