europarcs + logo
Delen

WIN: Maak kans op een gratis weekend kamperen bij EuroParcs!

Op 19 april start het EuroParcs campingseizoen met een knal tijdens het proefslapen weekend! Hier kun jij bij zijn! Doe mee en maak kans op een gratis weekend kamperen.

Proef kampeerders gezocht

Ben jij op zoek naar een nieuwe en opwindende manier om de natuur te verkennen? Dan moet je zeker de campings van EuroParcs ontdekken! EuroParcs biedt kampeerliefhebbers een uitgebreide selectie van verrassende kampeerplaatsen op diverse locaties. Van weelderige bossen tot schilderachtige heuvels en serene meren, EuroParcs heeft voor ieder wat wils! En het beste nieuws? Op 19 april 2024 starten zij het campingseizoen met een knal tijdens het proefslapen weekend!

Onvergetelijk avontuur

Maak je klaar om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur! Maak kans op een gratis weekend kamperen op EuroParcs Het Amsterdamse Bos, EuroParcs Gulperberg, EuroParcs Hoge Kempen of EuroParcs Ruinen. Kom met je eigen kampeermiddelen en geniet van alle gemakken van een vakantiepark, deze vier parken staan ter beschikking voor proefkampeerders tijdens dit weekend: Campings EuroParcs Het Amsterdamse Bos, EuroParcs Gulperberg, Europarcs Hoge Kempen en EuroParcs Ruinen.

Schrijf je in vóór 1 april 2024 via onderstaand inschrijfformulier en maak kans op een gratis weekend kamperen met leuke activiteiten, verse broodjes in de ochtend, en een welkomst etentje er op de vrijdag!

Wat houdt het Proefslapen weekend in?

  • Twee nachten kosteloos kamperen op één van deze vier campings
  • EuroParcs Het Amsterdamse Bos (Noord Holland), EuroParcs Gulperberg (Limburg), EuroParcs Ruinen (Drenthe) of EuroParcs Hoge Kempen (België)
  • Het proefslapen weekend vindt plaats op 19, 20 & 21 april
  • Inclusief gebruik van de faciliteiten van het vakantiepark
  • Heerlijk genieten in de natuur

Kans maken?

Om mee te kunnen doen met deze winactie, dien je het formulier via onderstaande link in te vullen.

Doe mee met de winactie via deze link

 

foto EuroParcs

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EuroParcs

Delen