WINACTIE GESLOTEN: Maak kans op een pakket vol met g’woon producten!
Delen

WINACTIE GESLOTEN: Maak kans op een pakket vol met g’woon producten!

Doe maar g’woon, dan….

Doe je al gek genoeg! Je hoort het overal: alles wordt steeds duurder. Om toch een beetje te besparen, zeggen wij: doe maar g’woon.

Over g’woon

G’woon is een merk, te vinden in meerdere supermarkten. Ook in die van jou. Het is meer dan alleen een merk, maar een manier om het leven te beleven: Het gaat g’woon om de kleine geluksmomentjes op een dag. Wat maakt je blij? Een moment voor jezelf? Of juist met familie of vrienden? Een lekker kopje koffie? Of de eerste zonnestralen op een zomerdag? Het leven is al best goed, je moet het g’woon even zien.

G’woon alles in huis

G’woon heeft een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. G’woon goed dus! Wie wil dat nu niet? Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. We hebben producten die je dagelijks gebruikt en regelmatig op het boodschappenlijstje hebt staan. Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot ijs. Doe maar g’woon!

WIN

Wil jij dit pakket g’woon winnen? Doe dan snel mee met onderstaande actie. Wie de leukste inzending stuurt WINT!

Let op: de afbeelding die te zien is in de header dient als illustratie. De inhoud van het g’woon pakket kan hiervan afwijken.

Nieuwsgierig geworden naar dit merk? Bekijk het hele assortiment op www.gwoon.nl of bezoek de Instagram @gwoonboodschappen en Facebook @gwoonboodschappen voor inspiratie.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met g'woon

Delen