100%NL Magazine Therme Adore
Delen

GESLOTEN: De overheerlijke NIEUWE VOGUE Women Parfum Deodorant Adore voor jou én je vriendin!

Deze winactie is gesloten.

Wil jij samen met je vriendinnen kans maken op de overheerlijke en nieuwe VOGUE WOMEN Parfum Deodorant? Doe dan snel mee!

VOGUE Women Parfum Deodorant Adore

Onlangs schreven we al over de nieuwe parfum deodorant van VOGUE Women, de Adore. In deze parfum deodorant wordt bloemige frisheid gecombineerd met tropisch fruit en warme tonen van amber en vanille. Een echte VOGUE Women geur, dat bekend staat om de zware lang-aanhoudende bloemige geuren, maar met de bloemige frisheid perfect voor het voorjaar!

Pafum én deodorant tegelijk!

Deze unieke formule is een parfum én deodorant tegelijk en kun je gerust gedurende dag een keertje bij sprayen om opnieuw een geurboost te krijgen. Niet alleen de geur, maar ook jij krijgt weer een boost. De deodorant geeft 24 uur bescherming en laat geen witte strepen achter.

VOGUE Women; past bij elk moment

De producten van VOGUE Women geven het leven nét dat beetje meer glamour en laten je het beste uit elk moment halen door de trendy, exclusieve en krachtige geuren. Of je nu een avond uit gaat of thuis blijft, met de VOGUE Women parfum deodoranten kun jij zijn wie je wilt zijn en krijgt ieder moment net dat beetje extra glans.

WIN!

Wil jij kans maken op deze prijs en klaar zijn voor het voorjaar met een nieuwe bloemige geur? Doe dan snel mee aan onze winactie. Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat ons weten waarom en met welke vriendin jij de VOGUE Women Parfum Deodorant Adore moet winnen.
  • Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken!

We geen 5 x 2 parfum deodoranten weg zodat jij én je vriendin een exemplaar mogen ontvangen. Heel veel succes!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met VOGUE Woman

Delen