100%NL Magazine Katja Trouwe Rakkers

WINACTIE GESLOTEN: Overheerlijke zakken Trouwe Rakkers snoep van Katja!

Deze winactie is gesloten!

Het is bijna Dierendag! En daarom willen wij deze fantastische snoepjes weggeven: de Trouwe Rakkers van Katja! Want op Dierendag mogen we de baasjes ook niet vergeten, toch? ;)

Dierendag

4 oktober is het weer Dierendag. Dé dag om (huis)dieren extra te verwennen. Honden krijgen bijvoorbeeld een nieuwe halsband, katten een nieuwe krabpaal en konijnen een nieuwe ren – gewoon omdat het leuk is om je (huis)dier die dag eens extra te verwennen! Om in de Dierendag sfeer te blijven mogen wij de baasjes ook in het zonnetje zetten! Daarom geven we een aantal zakken Trouwe Rakkers snoep weg van Katja! Hoe leuk is dat?! Op Dierendag worden de winnaars bekend gemaakt, smullen maarrrr.

Trouwe Rakkers

Met de Trouwe Rakkers van Katja aan je zijde, ben je nooit alleen. Want in deze heerlijke zachte dropmix vind je allerlei verschillende hondjes in diverse dropsmaken. Zo geniet je optimaal van de streken van elke viervoeter. Welke is jouw favoriet?

  • Natuurlijke kleur- en smaakstoffen
  • Vrij van dierlijke gelatine – vegan
  • Glutenvrij (max. 20 mg gluten/kg product)
  • Dropmix met de smaak van zoete drop, salmiak, anijs en toffee

WIN!

Ben jij een echte zoetekauw en wil je kans maken op deze overheerlijke snoepjes? Doe dan snel mee met deze winactie!

Het enige wat je ervoor hoeft te doen is Katja te volgen op Instagram én onderstaand formulier invullen. Heel veel succes!

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Katja