GESLOTEN: Een kerstoutfit van Norah voor jezelf én voor twee vriendinnen!
Delen

GESLOTEN: Een kerstoutfit van Norah voor jezelf én voor twee vriendinnen!

Wil jij er samen met je vriendinnen stralend bijlopen deze kerst? Dat kan, want wij geven drie kerstoutfits weg aan jou én twee vriendinnen!

Feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat iedereen zijn best gaat doen als het om outfits en het uiterlijk gaat. Met Kerst en Oud & Nieuw slooft iedereen zich een beetje extra uit en worden de mooiste, glamoureuze outfits gescoord. Geweldig om te zien.

Norah

Norah heeft voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar kleding met glitters, kleurtjes of houd je meer van een rustige uitstraling? Voor iedereen is er een ruime keuze aan kleding van maat 36 tot 48! Bij Norah kun je ook je slag slaan als het om kerstoutfits gaat. Je shopt je kleding gemakkelijk online, maar je kunt ook in één van de 94 winkels terecht. Zowel de online- als de winkelvoorraad wordt iedere week weer aangevuld met mooie items van de nieuwste collectie.

Kijk voor de dichtstbijzijnde winkel en de hele collectie op norah.eu.

Win een outfit voor jezelf en voor twee vriendinnen!

Wil jij er samen met je vriendinnen stralend uitzien deze kerst? Doe dan mee met onze geweldige winactie. Je mag namelijk samen met twee vriendinnen op zoek gaan naar een nieuwe kerstoutfit in een Norah winkel bij jou in de buurt. Je krijgt advies van een Norah stylist en jullie gaan allemaal naar huis met een unieke kerstoutfit, waar jij tijdens de kerstdagen iedereen mee betovert. Hoe geweldig is dat?

Doe snel mee met deze winactie om kans te maken!

Bron en Beeld: In samenwerking met Norah

Delen