100%NL Magazine Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen

Carrière

Josh Veldhuizen (2 september 1986), ook wel Josh Veldhuizen genoemd, is bekend van haar modelabel Josh V. Op 15-jarige leeftijd werd ze fotomodel nadat ze was gespot. Vervolgens liep ze veel couturier shows. Later, in 2011, startte ze haar eigen modelabel voor jonge vrouwen van eind 20, begin 30. Het is de bedoeling dat veel haar merk kunnen vinden, bijvoorbeeld zowel moeder als dochter. Haar merk startte op nadat Josh Veldhuizen het programma Modemeisjes met een missie had ontwikkeld en verkocht aan RTL 5. Het ging om meisjes die hun droom in de modewereld na probeerden te jagen. Hoewel het programma na een jaar weer stopte, had Josh haar kans al weten te pakken en was het merk Josh V geboren.

Het liefdesleven van Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen heeft mei 2021 aangekondigd verloofd te zijn met Nick Amann. Ze zijn al zes jaar samen. Hun dochtertje Alexis kregen ze op 19 augustus 2018. Nick had uit een eerdere relatie ook al twee kinderen: Nino en Luèn. Juni 2021 kondigde de modeontwerpster aan zwanger te zijn van haar tweede kindje. Josh Veldhuizen is op 1 december bevallen van haar tweede dochter. Josh deelt de eerste foto’s van haar pasgeboren dochtertje. Het meisje heeft de naam Elodi Lorèn Amann gekregen. ‘Onze Elodi is geboren op 01-12-2021 en heeft Alexis een trotse grote zus gemaakt’, schrijft ze op Instagram. Voor haar gevoel is het gezin nu compleet. 

Verloofd

Josh en Nick verloofden zich in mei 2021. ‘Ik heb ja gezegd!’ vertelde Josh vol trots op Instagram. ‘Ik ben dolgelukkig dat ik je eindelijk mijn verloofde kan noemen, totdat ik je officieel mijn echtgenoot kan noemen.’ De modeontwerpster was omvergeblazen door het aanzoek én de ring die Nick ‘samen met de kids’ voor haar heeft ontworpen. ‘Het betekent alles voor me dat zij er onderdeel van zijn geweest.’