babyboom2021_header

BABYBOOM: déze baby’s werden in 2021 geboren!

Met de lockdown en alle beperkingen was 2021 voor veel mensen opnieuw geen gemakkelijk jaar. Gelukkig was er dit jaar ook heel veel vreugde en heugelijk nieuws! Onze BN'ers hebben dit jaar niet stilgezeten, er heerste namelijk een heuse babyboom! Kijk mee naar alle geboren kindjes van dit jaar en smelt mee.

Joa, de zoon van Simon en Annemarie Keizer

Op 21-12-2021 zag baby Joa het levenslicht. De dolgelukkige papa en mama postten via Instagram dit prachtige babynieuws. Het is het tweede kindje voor Simon en Annemarie Keizer. Fotocredits: marissafotografie.

https://www.instagram.com/p/CXyNppOq3op/?utm_source=ig_web_copy_link

Bobby Lou, dochter van Douwe Bob en Loes van Delft

op 9-12-2021 is Bobby Lou geboren. Douwe Bob is natuurlijk door het dolle heen en apetrots op zijn kleine meid. Vol trots maakte hij dit blijde nieuws bekend via zijn Instagrampagina.

https://www.instagram.com/p/CXbqCgggPtZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Elodi, dochter van Josh Veldhuizen en Nick Amann

Elodi is geboren op 1 december 2021. Josh Veldhuizen deelde deze prachtige gezinsfoto. ‘She makes us feel so complete & happy!’ schreef Josh op haar Instagram pagina.

Lina, de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’ Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. 19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna. Een paar maanden later maakte het stel bekend weer in verwachting te zijn van een kindje.

Dean Roelvink, zoon van Dave Roelvink en Jazzlyn

Dave maakte het mooie babynieuws bekend via zijn Instagrampagina. Dave: ‘Dean Roelvink 30 – 10 – 21. Vernoemd naar en eerbetoon aan me aller liefste omaatje (Dien) in de hemel. wat zal je trots zijn daar boven.’ Ook postte Dave een te schattige foto van de kleine man:

Ted, de zoon van Kim Kötter en Jaap Reesema

Augustus 2020 brachten Kim Kötter en haar man Jaap Reesema ontzettend leuk nieuws naar buiten: ze waren in verwachting van hun derde kindje. En dat was harstikke bijzonder, zo vertelden zij in hun video: ‘Het is echt een cadeautje, want de andere twee zijn via IVF ontstaan. Maar deze is in de coronatijd gewoon in de buik gekomen.’ Op 23 februari 2021 is hun jongste zoon Ted geboren.

Rémi Ayoki Plasschaert, dochter van Ronnie Flex en Demi de Boer

1 november 2021 zal voor altijd één van de mooiste dagen uit het leven van Ronnie Flex en Demi de Boer blijven, want op die datum werd hun prachtige dochter Rémi Ayoki geboren. ‘Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert.. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna’, schreef Ronnie op Instagram.

Vivé, dochter van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

14-9-2021 werd Vivé, de prachtige dochter van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer geboren. Op Instagram deelde Maxime het geweldige nieuws en een paar mooie foto’s. “Daar is ze dan, onze lieve Vivé. 9 maanden lang hebben we met smart op je gewacht, en nu ben je dan ook eindelijk bij ons. Je zult van ons alle liefde krijgen, net zoals je grote zus; die nu al niet meer zonder jou kan”, aldus de trotse ouders.

Imaya Tabitha Vlaar, dochter van Zangeres Tabitha en haar vriend Mauron

Op 20-3-2021 is Imaya Tabitha Vlaar geboren. Het is het eerste kindje voor Tabitha en haar vriend Mauron. Op Instagram deelde Tabitha het mooie nieuws.

De tweeling Lux Sándor & Imre Louis Somogyi, zoontjes van Ferri Somogyi en Noelle

17-5-2021 is de tweeling van Ferri Somogyi en Noelle geboren. Destijds schreef Ferri op Instagram: “Lux en Imre zijn met 35 weken geboren, maar hebben beiden een prachtig gewicht van 2365 gr. en 2320 gr.”, vervolgt hij. “Ze zijn voorlopig nog even in het ziekenhuis om aan te sterken. Wat een wonder!! Trotse ouders!!”

Rio Johnny Muller Cabau, zoontje van Xelly Cabau en Beer Muller

Op 3-6-2021 deelde visagiste Xelly Cabau van Kasbergen heel mooi nieuws met al haar volgers op Instagram. Zij en haar verloofde Beer Muller waren namelijk voor de tweede keer ouders geworden. Weer van een zoontje! ‘Ons tweede zoontje en Yono’s kleine broertje is geboren!!! Meet baby Rio Johnny Muller Cabau’, schreef Xelly bij de foto van haar zoon.

Bron en Beeld: Instagram.