100%NL Magazine Simon Keizer

ZIEN: De allereerste foto’s van het complete gezin Keizer

Een paar weken geleden werden Simon en Annemarie Keizer voor de tweede keer ouders. Op Instagram plaatsen ze hun allereerste foto als compleet gezinnetje.

Geboorte Joa

Op 21 december 2021 werden Simon en Annemarie voor de tweede keer ouders. Dit keer van een prachtige zoon genaamd Joa.

Vol trots schreef kersverse papa Simon toen op Instagram: ‘Op 21-12-’21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon JOA op deze wereld verwelkomen! Omdat hij maarliefst 8,5 pond weegt is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. Ik zal je de details besparen. Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk!’

Dochter Kiki

Joa is het tweede kindje voor Simon en Annemarie. Het gelukkige stel had al een dochter genaamd Kiki. Kiki kon het niet afwachten om grote zus te worden! Zo schreef Annemarie destijds op haar social media: “Mama, als de baby eruit is dan gaat ik heel lief zijn voor de baby”.

Eerste gezinsfoto’s

De komt van een nieuwe baby blijft een bijzondere en speciale gebeurtenis. Veel gezinnen laten daarom dan ook vaak foto’s maken van het kersverse geluk. Zo ook de familie Keizer!

Op Instagram deelt Annemarie een paar prachtige foto’s van het complete gezin. Ook hond Bobbi mag natuurlijk niet ontbreken op de foto’s!

Annemarie schrijft: ‘Voor mij hoort het afgelopen jaar in het rijtje van allermooiste en meest bijzondere jaren zoals je misschien begrijpt. Als ik naar dit plaatje kijk moet ik mezelf echt knijpen. Intens dankbaar.’

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer