100%NL Magazine Nick en simon nieuws
Zie ook:
Delen

LEZEN: Nick en Simon kiezen beiden voor solocarrière

Hoewel het muzikale duo nog genoeg op de planning heeft staan samen, lijken de twee ook beiden een solocarrière te willen.

Duo

Nick en Simon zijn al jaren een onafscheidelijk muzikaal duo in Nederland. Zij schrijven en zingen niet alleen liedjes, ook maken zij diverse televisieprogramma’s samen. Hoewel zij met elkaar nog wel een volle agenda in het verschiet hebben, lijken zij toch ook ieder een eigen weg in te willen slaan. Zij zouden beiden graag de behoefte hebben om te ontdekken wat de showbizz hen als soloartiest nog meer te bieden heeft.

Solo

Er gingen al geruchten de ronde dat Nick en Simon beiden voor een solocarrière zouden gaan. Nick en Simon maken al zo’n 18 jaar muziek samen. Dit gerucht werd eerst ontkend, maar het management van het muzikale duo heeft dit nu bevestigd aan RTL Boulevard. ‘Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon’, laten zij weten. Dit betekent niet dat de zangers hun wegen helemaal van elkaar scheiden, want er komt nog genoeg leuks aan. ‘Er staan voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland. Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda!’. Ook nog genoeg in het verschiet als duo dus.

 

Bron en Beeld: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nick en Simon

Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: '18 jaar geleden'
Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: ’18 jaar geleden’
ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
Lees alle artikelen over Nick en Simon