100%NL Magazine NicetoMeat
Delen

Het allerlekkerste vlees gemakkelijk online te bestellen!

Blijf jij in deze bizarre tijden ook zo veel mogelijk thuis, maar wil je toch de lekkerste producten thuis hebben? Dan is Nice to Meat de ideale oplossing voor jou!

De coronacrisis is op dit moment de harde realiteit. Horecagelegenheden zitten dicht en we moeten met z’n alle zoveel mogelijk thuis blijven. Maar hoe maak je het dan thuis toch gezellig? Een veelvoorkomende trend is het ‘thuis dineren’. Je koopt dan eten bij je favoriete zaakje en laat het thuis bezorgen, zodat je toch een beetje dat gevoel van uiteten kunt ervaren.

In de webshop van Nice to Meat heb je keuze uit de beste vleesrassen van de meest verantwoorde boerderijen over de hele wereld! Ga jij voor exclusief rund-, kalf-, lams- of varkensvlees? Nice to Meat is de grootste en oudste onafhankelijke horecaslager van heel Nederland! Jaarlijks snijdt Nice to Meat zo’n 12 miljoen steaks van ossenhazen, entrecôtes en ribeye’s. Nu alle horecagelegenheden dicht zitten brengt Nice to Meat dit vlees gewoon naar jou! Bij Nice to Meat vind je ook de smaaksensatie van het originele Black Angus vlees dat op verschillende soorten wordt grootgebracht: graan gevoerd, mais gevoerd en gras gevoerd. Loopt het water in je mond van dry-aged vlees? Dan ben je bij Nice to Meat ook aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het dry-agen van vlees.

Korting!

Voor alle lezers van 100%NL Magazine heeft Nice to Meat een cadeautje klaar staan. Ontvang €7,50 op je eerste bestelling in de webshop van Nice to meat You én ontvang een gratis Touch of Sweet RUB (dé barbecue kruiden die niet mogen missen deze zomer)! Voeg de RUB toe aan je bestelling, voer de code Nicetomeat100NL in bij het afrekenen en dit wordt automatisch verrekend. Deze actie is eenmalig geldig per persoon en loopt tot 01-07-2020.

Neem vooral een kijkje in de webshop van Nice to Meat, het water loopt je gegarandeerd in de mond! Nice to Meat is ook te volgen via Facebook en Instagram!

100%NL Magazine NicetoMeat

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nice to Meat

Delen