100%NL Magazine Earth Water
Delen

Deze 3 bijzondere effecten heeft water óók op je lichaam!

We weten natuurlijk allemaal dat voldoende water drinken goed is voor de gezondheid. Maar wist jij dat genoeg water ook deze bijzondere effecten op je lichaam heeft?

3 bijzondere effecten op je lichaam

Het advies voor volwassen mensen is om dagelijks minimaal 2 liter water per dag te drinken. Water is namelijk ontzettend goed voor je. Het helpt je spijsverteringsstelsel, zorgt ervoor dat je lichaam afvalstoffen gaat transporteren, versterkt je afweersysteem, zorgt voor een stralende huid en nog veel meer. Kortom: water is onmisbaar voor het menselijk lichaam!

De meeste gezondheidsvoordelen zijn bij iedereen wel bekend en dus doen we iedere dag hard ons best om die 2 liter naar binnen te werken. Heb jij moeite om iedere dag voldoende water te drinken? Wees dan gerust, na het lezen van deze 3 bijzondere effecten slurp jij de liters zo naar binnen!

Want wist je dat genoeg water ook ervoor zorgt dat:

  • je de kans op kanker verkleint? Dit kwam naar voren na een onderzoek van Dominique Michaud. Het zou de kans op blaas-, borst- en darmkanker verkleinen.
  • je ‘s ochtends veel meer energie hebt? Wie aan de start van de dag zijn vochtvoorraad op peil heeft krijgt zijn of haar lichaam sneller opgestart en heeft dus boordevol energie!
  • je slimmer wordt? Ja je leest het goed! Water is eigenlijk voeding voor je brein. Het bevordert je concentratie waardoor jouw prestaties ook verbeteren!

Earth Water

Voor het allerlekkerste drinkwater kies je natuurlijk voor het water van EARTH Water. EARTH Concepts verkoopt niet alleen al 15 jaar zoveel mogelijk water, koffie en thee, maar doneert daarnaast ook 100% van de nettowinst aan waterprojecten wereldwijd. Op deze manier heeft het Nederlandse bedrijf al meer dan 1,5 miljoen euro opgehaald! Om andere mensen te helpen hoef je dus in principe niets te doen, behalve het water van EARTH te drinken.

Het geld wordt volledig geïnvesteerd in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Het doel is schoon drinkwater en sanitair voor iedereen. Dit jaar bestaat EARTH Water 15 jaar. Een mooie aanleiding om met het lanceren van Artivist nog meer impact te maken.

Artivist is een nieuw platform dat kunst combineert met goede doelen. Het doel is om via kunstwerken, op een positieve en inspirerende manier ‘strijd’ te voeren. Net als bij de producten van EARTH Water, gaat van de kunstwerken 100% van de netto opbrengst naar het goede doel. Daarnaast blijf je via je kunstwerk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom het doel.

Kijk voor meer informatie en bijzondere projecten op earthwater.nl en artivist.nl.

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EARTH Water

Delen