Nederland massaal op de been voor déze bijzondere foodtruck!

Nederland massaal op de been voor déze bijzondere foodtruck!

Nederland is massaal in de ban van een wel héél bijzondere foodtruck: de speciale Keuken Kampioen Truck!

Vier de zomer met Keuken Kampioen!

Yes! De zomer is in volle gang en dat wordt natuurlijk gevierd! Daarom profiteer je de hele zomer lang van te gekke acties bij Keuken Kampioen. Sta jij binnenkort ook te koken als een kampioen in je spiksplinternieuwe keuken? Dan krijg je van Keuken Kampioen een gratis Bora inductiekookplaat cadeau!

Maar dat is nog niet alles. Want wat is er lekkerder dan met dit zomerse weer om te genieten van een heerlijke, zomerse traktatie?

Het is al lang geen ‘hype’ meer: de Foodtruck. De Foodtrucks zijn de afgelopen jaren zó populair geworden dat ze nu onmisbaar zijn. Op ieder festival, feest, of bijeenkomst staat er wel een foodtruck. En wij begrijpen helemaal waarom, want een foodtruck is perfect voor iedere gelegenheid!

Bijzondere foodtruck

Vergeet even de traditionele foodtrucks die je gewend bent want er is een nieuwe truck in town!

De speciale Keuken Kampioen Truck trekt het hele land door om zo de klanten van Keuken Kampioen te verrassen met zomerse lekkernijen. En geloof ons, dit wil je niet missen! 😉

Benieuwd wanneer de Keuken Kampioen Truck bij jou in de buurt is? Bekijk dan hieronder of op de website van Keuken Kampioen de route!

100%NL Magazine Foodtruck

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Keuken Kampioen