danerolles banner
Zie ook:
Delen

DE HUISDIERCROISSANT: Ontbijten met je huisdier was nog nooit zó leuk!

Danerolles, het gerenommeerde merk van verse deegproducten, viert haar 50-jarig bestaan met een buitengewoon geschenk voor onze geliefde huisdieren.

Danerolles lanceert unieke huisdiercroissanten!

50-jarig bestaan! Danerolles viert haar gouden jubileum met een knallende verrassing voor huisdierenliefhebbers: de limited edition huisdiercroissant! Speciaal ontworpen voor onze harige vrienden om samen te genieten van een heerlijk ontbijtmoment. Als marktleider op het gebied van verse deegproducten, blijft Danerolles innoveren en verrassen, en wat is er nu beter dan onze geliefde huisdieren te betrekken bij deze mijlpaal? “Huisdieren maken deel uit van het gezin en verdienen net zoveel liefde en aandacht,” zegt Marloes Meyer, hoofd van Danerolles. “Met de huisdiercroissant kunnen we nu samen het iconische Danerolles-moment delen, maar dan met onze trouwe viervoeters aan onze zijde.”

Een ware lekkernij

De huisdiercroissants, met een exclusieve receptuur voor honden en katten, zijn een ware lekkernij. Deze zoutloze croissants zijn verrijkt met heerlijk rundervet en zalmolie, zodat onze harige vrienden optimaal kunnen genieten. Op woensdag 15 mei 2024 werden deze smakelijke traktaties feestelijk geïntroduceerd tijdens een speciaal evenement bij Dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede, waar de aanwezige honden en hun baasjes volop genoten van deze unieke lekkernijen.

Mis deze kans niet

Deze speciale lekkernijen zijn slechts eenmalig beschikbaar en zullen niet opnieuw worden geproduceerd. Mis daarom niet de kans om jouw harige vriend te verwennen met deze exclusieve traktatie! Houd de sociale mediakanalen van Danerolles goed in de gaten voor een kans om deze huisdiercroissants te winnen, en wees er snel bij om een beperkt aantal blikjes te bemachtigen bij Dierenspeciaalzaak Heems in Heemstede. Trakteer jouw huisdier op iets bijzonders en vier samen het jubileum van Danerolles met deze heerlijke huisdiercroissants!

danerolles hond

 

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Danerolles

Delen