Dít is jouw favoriete snack volgens je sterrenbeeld
Delen

Dít is jouw favoriete snack volgens je sterrenbeeld

Iedereen heeft een andere smaak en daar is niets mis mee. Ligt het dan toch aan je sterrenbeeld, dat je zoveel van een hamburger houdt en de brownie laat staan? Lees snel welke snack bij jouw sterrenbeeld hoort.

Sterrenbeelden

Je wilt met vriendinnen een lekker hapje bestellen op het terras, of je wilt samen een kleine snack kopen in de supermarkt, maar iédereen wil wat anders: herkenbaar? Dit blijkt dus niets te maken te hebben met een sterke mening, een slechte smaak en geen trek, want jouw sterrenbeeld bepaalt welke snack jouw voorkeur heeft en welke jij dus het liefste besteld. Lees hieronder welke snack bij jouw sterrenbeeld past.

Stier – Zelfgemaakte brownies

Jij bent gek op eten en alles wat daarbij komt kijken. Je proeft veel, eet van alles en nog wat en of het nou een snack, tussendoortje, ontbijt, lunch of diner is; jij geniet er intens van. Ondanks het feit dat je alles proeft en probeert, zijn de zelfgemaakte brownies jouw favoriet. Deze worden niet alleen met veel liefde opgegeten, maar ook gemaakt.

Weegschaal – Aardbeien met chocolade

Als wij aan aardbeien met chocolade denken, denken wij aan puur geluk. Het is zo’n kleine snack, maar hij geeft zoveel smaak en liefde. Aardbeien met chocolade wordt vaak als iets ondeugends en sexy gezien en daarom is dat perfect voor jou als weegschaal. Oja, vergeet de bus slagroom niet. Die maakt deze snack natuurlijk af.

Maagd – Gezonde snack

Jij als maagd wil altijd alles perfect laten verlopen en daar horen ongezonde vetten, suikers en veel koolhydraten dan ook niet bij. Jij kiest liever voor een snack die gezond is, vol vezels, vitamines en eiwitten zit en waar je een verzadigd gevoel van krijgt. Aan jou kan menig mens een voorbeeld nemen.

Vissen – Snoep

Niet iedereen maak je er blij, maar jij als echte zoetekauw kan enorm genieten van een klein snoepje. Wanneer iemand trek of honger heeft, ben jij degene die een zuurtje, snoepje of chocolaatje in z’n tas heeft. Jij weet zelf ook wel dat je na een hoop suiker moe wordt, maar jij neemt graag nog een winegum of chocolaatje extra.

Steenbok – Donuts

Als wij aan een steenbok denken, denken wij aan donuts. Jij bent zo’n persoon die ‘s ochtends begint met pannenkoeken en een acaï bowl en ‘s middags verder gaat met yoghurtjes, broodjes avocado en zoete snacks als French toast en donuts, want waarom alleen ‘s ochtends vroeg ontbijten, als het ook de hele dag door kan? Als je moet kiezen tussen al die Amerikaanse snacks, verkies jij een donut boven alles. Deze zoete snack gaat er ‘s avonds ook nog wel in..

Ram – Nacho’s

Jij hebt geluk, want jouw favoriete snack is bijna overal te krijgen en die bestel jij dan ook regelmatig. In de bioscoop een bak popcorn? Nee hoor, jij kijkt de film onder het genot van nacho’s met kaas en guacamole. Nacho’s zijn voor jou een beetje als een verslaving en dat snappen wij, want de chips in combinatie met de avocado, salsadip, rode ui, roomkaas en spekjes zijn heel lekker, maar ook vullend en makkelijk en gemak dient de mens.

Leeuw – Taart en ijs

Jij bent in de zomer geboren, houdt van belangstelling en gezellige feestjes met zoveel mogelijk mensen. Ieder feestje bestaat uit verschillende snacks en lekkernijen, maar voor jou draait het allemaal om de taart en het ijs. Op een verjaardag is het begin dus altijd het hoogtepunt voor jou. Met uiteten is dat juist het laatste gedeelte. Niet alleen dan eet jij taart en ijs, want ook als jij je even blij of juist verdrietig voelt, grijp jij naar deze snacks. Heerlijk..

Schorpioen – Borrelhapjes

Feestje hier, drankje daar. Een schorpioen als jij is gek op borrelen en daarom bestel jij op het terras graag een borrelplankje. Een taartje of nacho’s doen jou niet veel, maar als er bitterballen, kaasjes en vleeswaren op de kaart staan, heb jij ze al besteld voordat de rest van je vriendinnen heeft gekozen. Niet alleen de borrelplank vind jij lekker, jij geniet ook van de gezelligheid die daarbij komt kijken. Een bitterbal associeer jij dan ook met een wijntje.

Tweelingen – Fastfood

Tweelingen gaan van hot naar her en zij hebben geen tijd om uitgebreide maaltijden te koken, brownies te bakken of rustig te genieten van een taartje. Waar jij als tweeling wel van houdt, is fastfood. Denk hierbij aan een lekkere hamburger, kipnuggets met saus, of een zoete aardbeienmilkshake. Het gaat bij jou om snel en makkelijk. De weg naar de snackbar, McDrive en KFC is dan ook bekend voor jou.

Kreeft – Cookie dough

Jij bent ongeduldig aangelegd en kan niet wachten tot koekjes, appeltaarten en cakes uit de oven komen. Jij eet, net als dat je vroeger al deed tijdens koekjes bakken met oma, de helft van het deeg al op. In de koek of taart heb jij vervolgens geen trek meer, omdat je vol zit van de hoeveelheid deeg die je hebt gegeten. De Ben&Jerry smaak ‘Cookie dough’ is dan ook jouw favoriet.

Boogschutter – Meelwormen loempia’s

Een boogschutter is een echte avonturier en jij neemt dan ook geen genoegen met een ‘normale’ snack. Jij kiest altijd iets uitdagends en spannends. Ken jij iets niet op de kaart? Dat is voor jou reden genoeg om het wel te bestellen. Meelwormen loempia’s of andere gefrituurde dieren (denk aan sprinkhanen en spinnen), zijn voor jou dan ook niets nieuws. Sterker nog, jij besteld graag een extra portie. Toch kunnen wij jou ook wakker maken voor een zak chips of patatje met. Wel met een aparte smaak.

Waterman – Pizza

‘When the moon hits your eye like a big pizza pie that’s amore’. Jij bent een echte pizza lover en wanneer vrienden voor een pasta of stukje vlees gaan in een restaurant, kies jij 9 van de 10 keer een pizza. Een simpele keuze, maar qua smaken verschil je gelukkig wel. Of het nou een pizza Margherita, eentje met ananas, of met pompoen is; jij geniet van elke hap die je neemt.

En? Klopt jouw snack? Wij krijgen er in ieder geval enorm veel trek van..

Bron en Beeld: Women's Health

Delen