100pmagazine_paastafel_fruit

Dít zijn de leukste fruittraktaties voor je Paastafel!

Nog even en dan is het weer Pasen! Ben jij nog op zoek naar wat inspiratie voor je Paastafel? Fruit mag daarop natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben de leukste en origineelste fruittraktaties voor Pasen op een rijtje gezet!

Paasboeket

Wat dacht je van dit té leuke eetbare paasboeket? Prik je fruit aan een paar satéprikkes en zet ze vast in bijvoorbeeld een stukje piepschuim die je in een gezellig emmertje verbergt. Et voilà!

Meloen Paashaas

Wie zegt er dat een Paashaas alleen van chocolade of brood gemaakt kan worden? Wat dacht je van dit gezellige watermeloen exemplaar?  Hol een stukje van de binnenkant uit en vul deze weer op met fruit. Prik de oren met satéprikkers vast.

Paasvormpjes

Gebruik uitsteekvormpjes om je fruit in leuke Paasvormpjes te brengen. Meloen of ananas is hier natuurlijk erg geschikt voor!

Fruit in de vorm van een Paasfiguur

Met zo’n fruitschaal maak je natuurlijk wél indruk! Snij veel verschillend fruit en leg ze in de vorm van je favoriete Paasfiguur.

Paashaasjes van bananen

Zijn deze Paashaasjes niet schattig? En ook nog eens supergezond! Swipe door de foto’s en check hoe je deze eenvoudig zelf kunt maken!

Heerlijk vers fruit via Topfruit.nl

Heb jij na het lezen van dit artikel ook zo’n zin om creatief aan de slag te gaan met fruit? Fruit voor je Paastafel bestel je heel eenvoudig bij Topfruit.nl! Bij Topfruit.nl vind je een mooie combinatie van een fruitmand met chocolade paaseitjes. Dat is dus dubbel genieten!

100pmagazine_fruitmand_topfruitnl

Dit artikel is geschreven in samenwering met topfruit.nl | Bronnen: Instagram.nl