LEZEN: Hiérom is het belangrijk om een goede band met je buren te hebben
Zie ook:
Delen

LEZEN: Hiérom is het belangrijk om een goede band met je buren te hebben

Samen met je partner en/of kinderen in een prachtig huis wonen is natuurlijk geweldig, maar hoe fijn is het als je ook leuke buren hebt? Je ziet en spreekt elkaar dagelijks en je leent regelmatig iets aan elkaar uit. Binnenkort is het burendag en dat vraagt om een feestje!

Buren

Ze zeggen natuurlijk altijd ‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’ en dat is helemaal waar. Dat merk je als je in de keuken staat en één ingrediënt mist. Je klopt aan bij de buurvrouw en zij helpt je altijd uit de brand. Ook is een goede buur vaak een luisterend oor. Wanneer je rustig in je tuinset zit, of wanneer je met je kinderen speelt in de tuin bijvoorbeeld. Hoe leuk is het om eens te vieren dat jullie buren zijn? 23 september is het burendag en dat is de perfecte dag om dat te doen!

Een goede band

Een goede band met je buren is heel belangrijk. Wij schreven het hierboven al: als je even snel iets nodig hebt, is een buurman of buurvrouw de eerste waar je naartoe kunt. Veel buren hebben ook kinderen van dezelfde leeftijd en het is wel zo fijn dat jullie als ouders contact met elkaar hebben, wanneer kinderen samen iets leuks gaan doen. Ook is het belangrijk en fijn dat jullie als buren contact met elkaar hebben als er bijvoorbeeld iets ergs gebeurt. Iedereen houdt elkaar op de hoogte en dat is alleen maar heel prettig. Sommige buren hebben zelfs een buurtapp, waarin de belangrijkste zaken worden besproken, maar waarin ook grappige dingen en ongein gestuurd wordt.

A-Z Barbecue Service

Hoe leuk is het om samen met je buren te gaan barbecueën? Met een heerlijk hapje en een lekker drankje in de hand ontstaan de beste verhalen en vriendschappen. A-Z Barbecue Service verzorgt barbecues voor bedrijven, buren, vrienden en meer. De gehele organisatie van zo’n barbecue/feest doen zij in eigen beheer. Denk hierbij aan vlees, sauzen/salades, stokbrood, de barbecue inclusief gasfles, borden/bestek, servetten, opscheplepels en tangen. A-Z Barbecue Service neemt zelfs de afwas weer mee terug. Je hoeft dus echt nergens over na te denken. Zo kun je dus non-stop genieten van al het lekkers en de gezellige gesprekken samen, zonder stress over de afwas.

BBQ menu’s

A-Z Barbecue Service denkt echt overal aan en zij hebben voor iedere gelegenheid een BBQ Menu. Denk aan een vis- of grillmenu, een nazomer menu, een luxe menu, of een vegetarisch menu. Zo hebben zij ook een Buurt Barbecue Menu samengesteld en die bestaat uit onder andere kipspiesjes, hamburgers, biefstuk en speklapjes. Je kunt zelf nog extra saus, vlees, desserts en andere benodigdheden toevoegen. Zo wordt al het werk uit handen genomen. Optimaal genieten van een lekkere barbecue met al je buren dus!

Wil jij 23 september (burendag) zo’n barbecue organiseren voor je buren, maar ben je bang dat jullie geen geschikte datum vinden in verband met het werk en andere activiteiten van iedereen? Probeer dan eens de datumprikker van A-Z Barbecue Service: https://azpartyprikker.datumprikker.nl

Bron en Beeld: In samenwerking met A-Z Barbecue

Delen