banner A-Z
Delen

Geniet van lekker eten én verdien tegelijkertijd geld voor je club!

Ben je op zoek naar een heerlijke manier om je club te ondersteunen terwijl je geniet van smakelijke maaltijden? Zoek niet verder!

A-Z Barbecue Service

A-Z Barbecue Service heeft een exclusieve sponsoractie opgezet waarmee je kunt smullen van heerlijk eten en tegelijkertijd een directe bijdrage kunt leveren aan het welzijn van jouw club. Of het nu gaat om sappige hamburgers, malse steaks of knapperige groenten van de grill, deze actie maakt het mogelijk om jouw culinaire verlangens te vervullen en tegelijkertijd jouw clubkas te spekken.

Ontdek de smaakvolle voordelen

Dankzij deze sponsoractie ontvang je niet alleen 5% korting op elke bestelling bij A-Z Barbecue Service, maar wordt er ook 5% van de bestelwaarde van elke aankoop met de clubcode rechtstreeks gesponsord aan jouw vereniging. Het is een win-winsituatie waarbij je niet alleen geld bespaart op je favoriete gerechten, maar ook actief bijdraagt aan het versterken van jouw club en het realiseren van gemeenschappelijke doelen.

Hoe kan mijn vereniging deelnemen?

Het is makkelijker dan ooit om deel te nemen aan deze geweldige sponsoractie. Vraag simpelweg aan het bestuur van jouw vereniging om een clubcode aan te vragen bij A-Z Barbecue Service en gebruik deze bij het plaatsen van bestellingen. Nodig je vrienden, familie en collega’s uit om ook de clubcode te gebruiken, zodat we samen de vereniging kunnen laten stralen terwijl we genieten van heerlijk eten en gezellige momenten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met A-Z Barbecue Service

Delen