100%NL Magazine Keurslager
Delen

Zorg deze Kerst voor goed vlees in de kuip!

Het lekkerste vlees, voor als je jezelf echt wilt verwennen en heerlijk wilt genieten om een bijzondere gelegenheid te vieren. Of zomaar omdat je het verdiend hebt, haal je bij de keurslager.

Het is iedere keer weer een enorme uitdaging om een feestmenu te vinden waar je iedereen een plezier mee doet. Iets wat goed te maken is, moeilijk kan mislukken, er super feestelijk uitziet maar toch ook geen dagtaak wordt. Weet jij het al? Wat je gaat eten deze Kerst? Wordt het een uitgebreide feestelijke gourmetschotel of toch een diner met meerdere gangen. En kies je dan voor een heerlijke rijke gevulde rollade, of juist iets eenvoudigs?

Het water loopt je in de mond

Op de site van keurslager.nl kun je recepten uitzoeken op vleessoort, gelegenheid, soort gerecht, aantal personen, bereidingswijze en –tijd. Van voor- tot nagerecht en van borrelhap tot verjaardag traktatie. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, je wilt het maken! Blader als je toch op de site bent ook even door Proef; het magazine met nog meer lekkere inspiratie en wat je gratis mee kunt nemen als je bij je slager in de winkel bent. Heb je bijvoorbeeld wel eens een Tri-tip geprobeerd? Dit is een mooi stuk vlees aan één stuk met een vetrandje wat een heerlijke smaak geeft. Ideetje voor de winter barbecue? Of toch liever gewoon in de pan?

Heb je een keuze gemaakt?

Dan heb je het lastigste deel gehad! Zorg nu ook voor een goede voorbereiding; bestel je vlees van te voren en maak een afspraak om je bestelling af te halen. Een groot aantal Keurslagers bezorgen hun vleesspecialiteiten en maaltijden ook bij je thuis. Kijk op keurslager.nl voor de slager bij jou in de buurt en check de website van je lokale slager voor de mogelijkheden om te bestellen en eventueel te laten bezorgen. En ja dat kan ook een kant-en-klare maaltijd zijn!

Fijne feestdagen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Keurslager

Delen