100%NL Magazine patat mayo
Delen

High Tea is zó 2018. Zeg hallo tegen het nieuwste concept: HIGH FRIET!

Zijn jullie ook net als ons zo dol op eten? Dan word je namelijk helemaal blij van dit goede nieuws! Na high tea en high wine komen restaurants namelijk nu met het high friet concept! En wij kunnen niet wachten om dit concept even uit te proberen.

Weer eens wat anders dan een bezoekje aan de plaatselijke snackbar of een ‘doodgewone’ high tea. De high friet is nu al ons favoriete nieuwe concept van 2019. Jammer genoeg is er nog maar één etablissement (waarvan wij op de hoogte zijn) waar je voor € 15 per persoon kunt genieten van Nederlands’ meest populaire lekkernijen. In Alle St(r)aten is de plek waar alle magie gebeurt en bevindt zich in Dieden-Ravenstein.

Dat betekent dus dat we binnenkort allemaal naar Noord-Brabant moeten afreizen voor een heerlijke high friet. In het restaurant word je onder andere blij gemaakt met maar liefst 5 soorten friet, mini frikandellen en nog veel meer soorten mini snacks. Bovendien serveren ze verschillende salades, stoofvlees en een groot assortiment aan sauzen. YUMMIE!

Dus, mocht je nog niets op de planning hebben staan dit weekend? Breng dan gerust een bezoekje aan ‘In Alle St(r)aten’ in Noord-Brabant met je vrienden en/of familie. 😉

Bron: inallestraten.nl | Beeld: inallestraten.nl, iStock

Delen