Hierom moet je eigenlijk elke dag Zwarte Komijn over de hondenvoeding strooien!
Delen

Hierom moet je eigenlijk elke dag Zwarte Komijn over de hondenvoeding strooien!

Niet alleen jij, ook voor je viervoetige vriend is het belangrijk om de weerstand op pijl te houden. Honden kunnen namelijk ook een verlaagde weerstand krijgen en ziek worden. Dit gaat gepaard met diverse vervelende klachten en die wil je liever voorkomen dan genezen!

Klachten bij een verminderde weerstand zijn bijvoorbeeld een doffe vacht, niezen of zelfs een verminderde conditie. Gelukkig kun je de weerstand van je hond op een natuurlijke manier een boost geven door middel van een supplement. Met een supplement voelt je hond zich al snel beter en vitaler. Bovendien mix je het heel gemakkelijk met de voeding. Hij merkt er dus helemaal niets van!

Verschillende soorten

Wat voor soorten supplementen kun je je hond dan precies voorschotelen? Zwarte Komijn is een echte Superfood voor honden. Je strooit het over het voer van je hond en kun je het hele jaar door gebruiken. Ook kun je kiezen voor lijnzaad om de huid en vacht van je hond te verbeteren. Het vermindert een schilferige huid en de vacht gaat ervan glanzen. Dit komt doordat het boordevol omega-3-vetzuren zit en je ziet al na een paar weken resultaat.

Waar verkrijgbaar?

Waar is deze weerstand boost voor je hond dan precies verkrijgbaar? De supplementen kun je heel gemakkelijk bestellen via de webshop van Leaf Animal Care. Je hond is je dankbaar!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TS Animal Health.

Delen