100%NL Magazine Jamin
Delen

HAHA: Jamin komt met dit geniale idee om Paashazen om te toveren!

Het zijn voor iedereen onzekere en onvoorspelbare tijden, en ook zeker voor de winkeliers. Winkels en ketens doen er alles aan om te overleven in deze roerige periode.

Doordat iedereen veel minder naar buiten gaat hebben de winkeliers het zwaar te verduren. Winkelstraten zijn leeg en ook de shoppingcentra zijn uitgestorven. Ook Jamin heeft hier last van en dus zijn ze creatief gaan nadenken.

En dat heeft zeker wat opgeleverd! Want in plaats van Sinterklaas is er dit jaar Sinterhaas! De paashazen worden allemaal omgetoverd tot prachtige Sinterhazen. Een woordvoerder van Jamin legt uit: ‘Zeker in deze tijden van onzekerheid moet je creatief zijn. Jamin is fel tegen voedselverspilling van artikelen die nog een ruime THT hebben. Zo zullen wij door een speciale eetbare kleurcoating, de hazen laten overschilderen tot heuse ‘Sinterhazen’. Pasen is natuurlijk net als Sinterklaas een traditioneel samenzijn, dus waarom zouden we deze heerlijke hazen geen tweede leven gunnen?’

Alle hazen zullen begin november terugkeren in de filialen van Jamin. Kan je niet wachten tot november en wil je het liefst nu al je tanden in heerlijke chocolade zetten? Je kunt nu ook online bij Jamin bestellen het laten bezorgen!

https://www.instagram.com/p/B-PiNsmJ6u6/

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jamin

Delen