100%nl magazine
Delen

OMG! Deze kaas adventkalender moet je hebben deze kerst!

Vergeet de adventkalenders vol snoep en drank, want nu is er een vol kaas! Sainsbury's komt met een gloednieuwe adventkalender voor het kerstseizoen. Dat betekent 24 dagen lang kaas!

De adventkalender bevat zeven soorten kaas: Edammerkaas, Wensleydale, Cheddar, Jarlsberg, Applewood, Red Leicester en een speciale gemberkaas! 14 november start de verkoop in Engeland. Dat wordt smullen!

100%nl kaas kalender

Liefde voor kaas

De “kaaskalender” werd vorig jaar uitgebracht door de Britse supermarktketen Asda en is bedacht door ‘foodblogger’ Annem Hobson. Zij maakte jaren geleden een eerste prototype en bracht het op de markt, waarna 11,000 kaasliefhebbers zich hadden aangemeld om een adventkalender te ontvangen in 2017.

Na het grote succes vond de supermarktketen Sainsbury het tijd om er ook een hap van te nemen! En we geven ze groot gelijk! De kalenders zullen online ook aangeboden worden voor 10 of 8 pond per kalender.

De kalender zal deze november al beschikbaar zijn in landen zoals Groot Brittannië, Amerika, Denemarken, Frankrijk en Portugal. En de maker beloofd alleen maar uit te breiden! Dus misschien zal Nederland snel aan de beurt zijn! Kijk op haar website.

 

Bron: the sun.co.uk | Beeld: iStock, The Sun

Delen