Met déze kant-en-klaar maaltijden creëer jij binnen no-time een killerbody!
Zie ook:
Delen

Met déze kant-en-klaar maaltijden creëer jij binnen no-time een killerbody!

Wil jij lekker in je vel zitten en droom jij van een beachbody? Wij geven je de ultieme tip!

Voldoening na een workout

Het gevoel van voldoening na een intensieve workout, daar kan niks tegen op! Je hebt al je energie gegeven en bent trots op wat je neergezet hebt. Onderweg naar huis bedenk je je dat er nog een gerecht gemaakt moet worden. In je koelkast ligt namelijk nog een berg met ingrediënten op je te wachten om bereid te worden. Eenmaal thuis met een knorrende maag kijk je naar al die ingrediënten en weet je dat het minstens nog een uur duurt voordat er een gezond recept op tafel ligt. Dit is een perfect moment om gebruik te maken van Fit Meals: gezonde kant-en-klaar maaltijden waarvan het water je gegarandeerd in de mond loopt!

Gezonde kant-en-klaar maaltijd

Kant-en-klaar maaltijden zoals we die uit de supermarkt kennen hebben niet een al te best imago. Ze zouden weinig groente en veel zout en vet bevatten. Toch hoeft dit niet zo te zijn! Het is belangrijk dat de maaltijd niet te veel ongezonde toevoegingen bevat, zoals veel zout of suiker. Een kant-en-klaarmaaltijd moet dus, net als een gewone maaltijd, voldoende voedingsstoffen bevatten en daarvoor heeft XXL Nutrition de oplossing!

Fit Meals

2023 staat in het teken van Fit Meals! Fit Meals is een uniek concept waarbij XXL Nutrition en Mama’s Maaltijden hun krachten bundelen om de allerlekkerste kant- en-klaarmaaltijden te ontwikkelen voor sporters. XXL Nutrition bepaalt hierin de kaders rondom de voedingswaarden en de Mama’s duiken de keuken in om deze overheerlijke recepten te bereiden. Fit Meals is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke, maar voedzame maaltijd! De maaltijden zijn geschikt voor verschillende doelen; zij hebben low calorie maaltijden en maaltijden om mee te bulken (aankomen in spiermassa). De gerechten zijn laag in calorieën, suikers en vetten, hoog in proteïne en goed op smaak.

Geniet van een verrassend lekker gerecht!

Wil jij deze kant-en-klaar maaltijden proberen? De Fit Meals zijn inmiddels terug te vinden in meer dan 200 supermarkten verspreid over heel Nederland. Ook is er een mogelijkheid om de maaltijden online te bestellen. Ideaal voor de mensen die geen tijd of zin hebben om een bezoekje te brengen aan de lokale supermarkt.

Bestel vandaag nog jouw gezonde sportmaaltijden bij Fit Meals. Maaltijden besteld op werkdagen voor middernacht (00:00) worden dezelfde dag nog verzonden. Wil jij genieten van een verrassend lekker en gezond gerecht? Bestel het hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met XXLNutrition

Delen