100%NL Magazine Bloemenbeek
Delen

AANBIEDING: Michelinster arrangement in Landhuishotel de Bloemenbeek

Op een prachtig privéterrein in de Lutte vind je het betoverende landgoed De Bloemenbeek. Hotelgasten kunnen ook heerlijk uit eten in het restaurant dat bekroond is met een Michelin-ster. Teamleden van onze redactie namen de proef op de som en vertrokken naar Landhuishotel de Bloemenbeek!

AANBIEDING: Michelinster arrangement in Landhuishotel de Bloemenbeek vanaf € 119 p.p.

Inclusief:
– Verblijf in Landhuishotel De Bloemenbeek
– Uitgebreid geserveerd ontbijt op basis van biologische streekproducten
– 3-gangen diner (exclusief dranken), bereid door sterrenkok Michel van Riswijk

Exclusief voor 100%NL Magazine lezers:
– Géén reserveringskosten (normaal € 19,50 per boeking)

Reisperiode: 1 september 2020 t/m 31 maart 2021
Boekingsperiode t/m 31 oktober 2020
Aankomst dagelijks

Meer informatie en boeken:
Ga naar www.kras.nl/LR83525 of bel met Kras: 088-088 58 86
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing

Genoeg te doen!

Het terrein van De Bloemenbeek is 5 hectare groot, genoeg om te ontdekken! In de tuin achter het hotel is er een golfbaan, een kas en een tennisbaan. Ook vind je een spa met zwembad, sauna en stoombad. Wil je toch liever op de fiets de omgeving verkennen? Binnen 5 minuten ben je op het Lutterzand. Daar vind je dichtbegroeide bossen, kabbelende riviertjes, hoogteverschillen en uiteraard: stuifzand.

100%NL Magazine

Verrukkelijk eten

Op een overdekt binnenplein onder de planaten kun je genieten van heerlijke gerechten, die uit een open keuken in het midden van het terras worden opgediend. Met wild uit de streek en kruiden uit de kas, kan het niet verser en geeft de keukenbrigade een streekeigen signatuur af. Alles smaakt beter in de buitenlucht. Het personeel doet er alles aan om je een onvergetelijk diner te bezorgen waar alles aan klopt: kwaliteit, sfeer en vakmanschap.

100%NL Magazine

Luxe overnachten

Na al dat lekkere eten is het daarna tijd om de dag net zo lekker af te sluiten, en dat kan in een prachtige luxe hotelkamer met mooie kunst aan de muren en een comfortabel bed. Ook een ruime badkamer met inloopdouche en ligband zijn hierbij aanwezig.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KRAS

Delen