100pmagazine_chocolade_lindor
Delen

Liefde gaat door de maag! Met dít Valentijnscadeautje zit je altijd goed

Love is in the air! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor Valentijnsdag? Met dít verrukkelijke cadeautje scoor je geheid punten bij je lief! Alleen even opletten dat je het niet allemaal zelf opeet...

We hebben het natuurlijk over chocolade! Wie kan deze heerlijke lekkernij weerstaan? Het is in ieder geval altijd leuk om te geven (en om te krijgen). Maar wist je dat chocolade naast een heerlijke lekkernij óók bekend staat als afrodisiac?

Afrodisi..wat?

De Azteken geloofden destijds al in de kracht van chocolade. Naar het schijnt dronk Aztekenkoning Montezuma namelijk eerst een kop met chocolade voordat hij een bezoekje bracht aan zijn harem…Daarnaast zou Casanova (dé verleider en versierder) ook dol zijn geweest op chocolade. Deze heerlijke lekkernij bevat namelijk een aantal chemische stofjes die mogelijk een positief effect hebben op onze seksuele activiteit…Oeh la la!

Dit zou komen door de stofjes fenylethylamine en theobromine. Theobromine heeft net als cafeïne een (licht) opwekkend en stimulerend effect en Fenylethylamine zou de productie van gelukshormonen zoals endorfine, dopamine en serotonine stimuleren.

Een uitermate geschikt cadeautje voor Valentijn dus!

Onweerstaanbare LINDOR Chocoladebonbons

Verras jouw lover daarom met de heerlijke en onweerstaanbare zachte LINDOR bonbons, gemaakt door de Lindt Meester Chocolatiers. Deze chocolade is feestelijk verpakt en een perfect cadeau om je lover mee te verrassen. Of gewoon om lekker zelf van te genieten natuurlijk. Want geloof ons, deze chocoladebonbons zijn echt verrukkelijk!

100pmagazine_lindorvalentijn

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt | Bron: gezondheid.be

Delen