MOET JE PROEVEN: Je favoriete snack in een nieuw jasje
Zie ook:
Delen

MOET JE PROEVEN: Je favoriete snack in een nieuw jasje

De snack die al jarenlang bekend is, maar op deze manier weer een nieuw leven ingeblazen wordt. Hoe leuk is dit?

Snack

Wat is er lekkerder dan zo nu en dan genieten van een goede, vette snack? Iedereen herkent dit wel toch? Je eet al een tijdje gezond, je bent uit geweest, of je hebt gewoon lekkere trek. Een lekkere snack komt dan als geroepen. Bij 100%NL is dit ook herkenbaar en daarom hebben zij iets bedacht. De 100%NL Frikandel. In samenwerking met Barry Paf lanceert 100% NL deze lekkernij. Het is niet zomaar een frikandel. Het is een ode aan de culinaire tradities en het Oranjegevoel.

Koningsdag

De koning zit dit jaar 10 jaar op de troon en dat moet groots gevierd worden. Om dit te vieren, hebben radiostation 100% NL en dj Barry Paf dé perfecte snack bedacht. Op Koningsdag brengen zij namelijk een oranje frikandel op de markt. In deze frikandel zitten de beste en meest smaakvolle ingrediënten en de oranje kleur krijgt hij door een geheim ingrediënt. De frikandel wordt geproduceerd door de grootste snackleverancier van Nederland.

De frikandel zal op verschillende locaties te proeven en te koop zijn. Is het niet geweldig om Koningsdag dit jaar te vieren met een oranje frikandel? Dit scheelt ook tijd in de keuken. Serveer een schaal met oranje frikandellen voor gasten of familie. Je bent in ieder geval origineel. Ga jij hem proberen?

Bron en Beeld: 100%NL Radio

Delen