100%NL Magazine chocolade
Delen

Nederland in de ban van déze nieuwe chocolade-smaak!

Heel Nederland is in de ban van de allernieuwste smaak chocolade van Lindt EXCELLENCE. Heb jij deze al geproefd?

Nieuwe smaak

Ah, chocolade. Wie kan deze zoete verleiding wel weerstaan? Of het nu een reep is, bonbons of een warme chocomelk op een koude dag, chocolade heeft een speciaal plekje in de harten van velen.

Als je het ons vraagt is de chocolade van Lindt EXCELLENCE écht de allerlekkerste! En we hebben goed nieuws, want de chocolatiers van Lindt hebben een nieuwe smaak chocolade gemaakt!

Lindt EXCELLENCE gekarameliseerde hazelnoot

Je kent ze vast, de heerlijke EXCELLENCE chocoladerepen die worden gemaakt door de meester chocolatiers van Lindt. De overheerlijke Lindt EXCELLENCE gekarameliseerde hazelnoot is de nieuwste smaak in het rijtje en nu te vinden bij de Albert Heijn, Lindt Boutiques en op lindt.com/nl.

100%NL Magazine Lindt

Prikkel je zintuigen

Dezelfde verfijnde en intense chocolade, een nieuwe smaak. Een combinatie van pure chocolade met gekarameliseerde hazelnoten en knapperige karamel-stukjes, voor een ervaring die alle zintuigen prikkelt!

Ontdek alle rijke smaken

De heerlijke pure chocolade repen van Lindt EXCELLENCE zijn er met veel verschillende soorten ingrediënten, allemaal met passie gemaakt door de Lindt Meester Chocolatiers. En dat proef je echt!

Bestel nu jouw favoriet! Op lindt.com.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt

Delen