100%NL Magazine Mitra Retail
Delen

Zijn dit noodzakelijke boodschappen? Wij vinden van wel!

Zijn het noodzakelijke boodschappen? Wij vinden van wel. Om je eigen donkere dagen op te fleuren of om die van je geliefden die je niet zo vaak kunt zien als je wilt, wat in te kleuren! In een van de 104 winkels van Mitra vind je een uitgebreid assortiment er is voor ieder wat wils!

Mitra drankenspeciaalzaken heeft speciaal voor deze feestelijke periode verschillende cadeaus en de heerlijkste dranken voor bij een prachtig diner geselecteerd. Of het nu gaat om mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel – al dan niet met cocktails – een exquise cognac of de lekkerste bubbels om het nieuwe jaar in te luiden. Bij Mitra vind je het!

Schenk gezelligheid

In een van de 104 drankenspeciaalzaken kun je je laten adviseren over wat je het best drinkt bij welk gerecht, en worden alle cadeaus feestelijk voor je ingepakt. Maar blijf je liever thuis, dan kun je heel makkelijk vanaf je eigen bank een bestelling plaatsen. Bijvoorbeeld een passend cadeau voor je vader en moeder die al zo lang in quarantaine zitten of voor die lieve buurvrouw die voor jullie de hond heeft uitgelaten, toen dat even niet anders kon. En mocht je niet precies weten wat je wilt geven dan is de Mitra Cadeaukaart ideaal. Kunnen ze het lekker zelf bestellen.

Lekker doen…

Je kunt je bestelling ook ophalen bij een van de 104 drankenspeciaalzaken en dat is in alle gevallen gratis. Naast het brede assortiment aan dranken vind je op mitra.nl ook heel veel heerlijke recepten, uiteraard met suggesties wat je daar het best bij kunt drinken. Of laat je inspireren door alle trendy cocktails op de site en maak er een klein feestje van.

Gezelligste club van Nederland

Als Mitra Member ben je altijd als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen. Bij elke 10 euro die je besteedt, krijg je een spaarpunt en met 25 punten een kortingsvoucher van 5 euro.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Mitra drankenspeciaalzaken

Delen