100%NL Magazine Maza goede voornemens
Zie ook:
Delen

Met dit gemakkelijke recept hou jij dit jaar wél je goede voornemens vol!

Het jaar 2023 is begonnen, en hoe! We laten 2022 achter ons en gaan dit jaar weer vol goede moed tegemoet. Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn of worden en daar horen natuurlijk ook goede voornemens bij.

Een goede start met Maza!

De tijd van de goede voornemens is weer aangebroken en daar horen vaak ook goede voornemens op het gebied van eten bij. Of je nu gezonder wilt eten of bijvoorbeeld vaker wilt kiezen voor een vegetarische of vegan maaltijd, met de recepten van Maza zet je binnen no time een goede en toch lekkere maaltijd op tafel. Van ontbijt tot lunch en van diner tot borrelhapje, op www.maza.nl en Instagram en Facebook @masmasmaza vindt je genoeg inspiratie om jouw goede voornemens makkelijk te kunnen volhouden!

Maza deelt alvast een van haar favoriete recepten: eiwraps met halloumi, Hoemoes en Baba Anoesch. Dit gerecht kun je eten als avondmaaltijd, tussendoortje of lunch en is prima in de koelkast te bewaren om een dag later mee te nemen naar werk of school. De wraps zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens snel klaar, koolhydraatarm, vegetarisch en vullend!

Heb je ook het voornemen om meer te bewegen? Dan vang je twee vliegen in één klap want bij aankoop van een Mazaproduct met paarse sticker, sport je nu een maand lang gratis via Fit at Home!

Eiwraps met halloumi, Hoemoes en Baba Anoesch

Ingrediënten (voor 2 personen):

 7 eieren
100 g halloumi
30 g Griekse yoghurt
60 g Maza Hoemoes
20 g boerenkool
4 plakjes (vega) kipfilet
60 g Maza Baba Anoesch
30 g walnoten

2 el granaatappelpitjes
(olijf)olie
Peper & zout

Bereiding:

  1. Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk 1/4 van het mengsel in de pan. Bak zo’n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
  3. Snijd de halloumi in plakken van zo’n 1 centimeter dik. Verhit een klein scheutje olie in een grillpan en gril de halloumi tot er aan beide kanten een grillstreepje ontstaat. Leg apart.
  4. Breng de Griekse yoghurt op smaak met een snufje peper en zout.
  5. Verdeel de Hoemoes over twee eiwraps.
  6. Leg hier de boerenkool en de plakjes halloumi op. Verdeel tot slot de Griekse yoghurt over de eiwraps en rol op.
  7. Smeer op de andere twee wraps de Baba Anoesch en leg de plakjes (vega) kipfilet hier bovenop.
  8. Hak de walnoten grof en verdeel dit over de eiwraps. Maak af met de granaatappelpitjes en een flinke snuf peper en zout.

100%NL Magazine Maza goede voornemens

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maza

Delen